-
Gelen giden varmı?gidenlerden çadırda kalcak varmı?ben edremitte oturuyorum zeytinliye 5 dakka burda kimsenin haberi yok.Bne bile yüxexeste öğrendim.gelen gruplara bakılırsa baya sağlam olcaa benziyo ama kim bilir?
-
geleceğimden değil destek için bi üste fırlatayım dedim ;=)
ama benim ne zaman ne yapacağımı ben bile bilmiyorum olurmu ollur bakarsın gelirim
-
Zeytinlirockfest gerçekten güzel bir organizasyona benziyor.
Biz 4 kişi gelmeyi düşünüyoruz daha doğrusu 3 kişi kesin geliyor benim iş daha kesin değil.
Tabi gelirsek de çok büyük ihtimalle çadırda kalırız.
Bence çok zevkli olacak. Hepiniz sitesini ziyaret etmelisiniz gayet güzel hazırlanmış bir site. Yeterli bilgi edinebilirisiniz.
Sitenin adresi www.zeyinlirockfest.com
Bu arada en önemlisi festival BELEŞ... :)
-
evet ama içerde fiyatlar nasıldır. Rock İst.den sonra bakkalda bile herşeyin fiyatını sormaya başladım :) kalacak yer sahne falan nasıl olacak sonra pişman olmayalım gittiğimize ben gelirsem ist.dan gelcem
-
Ben de İzmir'den geleceğim ters birşey olursa benim için de kötü olur.
Ama pek sanmıyorum birşey olacağını.
Festival beleş sonuçta girip çıkmak serbest fiyat pahalı olursa çıkar dışarıda yersin.
Ama sonuçta böyle bir seçenek olduğu için fiyatlar normal olur bence.
-
abi bende edirne den gelmeyi düşünüyorumda.geldikten sonra orda garaj üyeleri olarak toplancakmıyız?
-
beyler gelmek isteyen olursa baska sehirden ben ağırlaya bilirim 1 kişiyi akcayda olcam teyzemlerde
-
ne zaman bu festival?
-
ne zaman bu festival?
-
15 16 17 temmuz.ya bi de yapılıcağı yeri tam olarak bilen varmı yaw