-
bi ara bi geyik vardı,"metallica aslında kendisi çalmıyo arkada başkaları çalıyo" diye :)
-
"sıze sunu solıım soad ın perkusyonlarından bı cogunu bır turk yazıyo. adını unuttum sımdı. ayrıca menejerlık davasınada o bakıyo. adam bı ara babylon da grubuyla calmıstı. konserdekı o turklerle ılgılı yazı tamamen ermenı seyırcıyı memnun etmek ıcın. adamlar turklere o kadar dusman olmadıklarını kendı soledıler"
arto tunçboyacıyan dır o perküsyonucu.babylon grubuyla değil babylon denen yerde çaldı birkeç kez.ayrıca kendi albümünde soad ın vokalisti şarkı söyler.
soad ın vokalistinin karslı veya kayserili olması geyik değildir.fakat karslı olması daha mantıklı geliyor.kars ta ermeniler ganidir.türkiyede ermeniler karsta yoğunlukludur.kayseride de vardır mutlaka ama ne kadar yoğun bilmiyorum.
benim şaşırdığım bu adamın karslı oluşu değil,karslı oluşuna şaşırılması.şuğursuz olmayın bu kadar,azcık tarih neyin okuyun.
"konserdekı o turklerle ılgılı yazı tamamen ermenı seyırcıyı memnun etmek ıcın. adamlar turklere o kadar dusman olmadıklarını kendı soledıler"
böyle bahaneyi yerim ben.
-
vay be erman toroglu mubarek. benım yazdıgımı ıyı oku babylon grubu yazmadım, baylonda grubuyla yazdım. grubu dedıgım adamlar kardesı ve arkadasları. senın kadar belkıde daha fazla tarıh bılgım var ama soad ın kars lı olmadıgından emınım. bıde soad ın solıstının turkler hakkında soyledıklerını ınsallah bı yerde dınlersın. konser gırısıne yazılan o yazının soad la alakası yok. konser yetkılılerı ermenıler ıcın yapıyolar, oda bır ıkı kere oldo zaten. veya her neyse naparsan yap.
-
Bazı geyikleri gerçek yüzüne çıkarmak için tekrar tekrar yazıyorum:
Radikal gazetesinde adamlarla röportaj yapıldığında röpartajda SOAD ın vokalinin Kayserili, ilk konserlerini Kayseri de verdiklerini ve konser kapısının girişinde Buraya İtler ve Türkler Giremez diye bir yazının olmadığı üstüne basılarak söylenmiştir.
Rahatladık mı şimdi?
-
peki bülent ersoyun eskiden camide kuran okuduğunu...
-
bob dylon(inşallah doğru yazdım?)karslı bea karıştırdın sen
hatta bu açıklamasından sonra karslı yetkililer de 'biz zaten bob dylon ı çok severiz gelsin buyursun misafirimiz olsun' demişler:)))
-
abi gene muhtesemsin...:)
-
oha...
-
OOHAAAAAAAAAA-kayseri
-
komedi ya
:))))))))