-
düsününce müzigin hiç bir ise yaramadgini anliyor insan...neden dinlerim,neden yaparim...vs. bos yani...
-
Bu saatte bu kadar içilmez ki ama...
-
bekcı at sunu yaaa
-
ağzın kokuyo canım çok içmişsin saat 2 daha bi derdin falan mı var
-
derdin ilgi çekmekse garaj da boş bişey hacı.. can sıkıntısı filan varsa yeni arayışlara gir derim.. hayat boş zaten di mi hacı?? takıl sen kafana göre..
aceleye getirilmiş gibi duran bi topic altında hiç bi açıklama yok.. bu yüzden olmayan bi düşünceye saygı duyma durumu da söz konusu olamaz, bu noktada da saygı-sevgi boş şeyler oluyo anlatabildim mi hocu??
-
yok baba...iyi bi düsünün...neden müzik yaparsiniz veya dinlersiniz...müzik hiç bir seye yaramiyor..örnegin çok güzel bir beste yaptin,ama sana me maddi ne de manevi açidan hiç bir sey getirmiyo...ne dertlerine ortak oluyo ne de karnini doyuruyo(istisna disinda)..tamamen soyut ve standart1 olmayan bisey ve günümüzde olsun,gecmiste olsun her daim para icin yapilmis,kullanilmis bir sey müzik...SEY diyorum,çünkü bir resim,heykel ve tiyatro kadar saf kalabilmis bir sanat dal1 degil...yani sanat olmaktan cikmis,adi sanat sadece....
-
sacmalama
muzık sana manevı olarak bı seyler katmıyosa sen zaten muzık yapmıyosun demektır. yanı bı beste yaptıgında onu calarken aldıgın haz baska hıc bı seyde yoktur... yok sen ne maddl ne manevı bı sey elde etmıyosan senın ıcın soylencek bı soz yok. bosuna bırısın...
-
BEnce müzik insanın ruhunu rahatlatan bi olay yani amatörce veya profesyonelce yapılıyor amatörce yapan para kazanmasa bile en azından kendisini rahatlatabiliyor...
-
heralde yani ben hep müzik dinlemem yerim içerim gezerim gülerim coşarım ama siz sanki 24 saat müzik dinler havalarındasınız siz belkide müzik sevdası yüzünden anne babanızıda satarsınız
-
yok sen ne maddl ne manevı bı sey elde etmıyosan senın ıcın soylencek bı soz yok. bosuna bırısın...
Yoo hayatimi zaten müzikten kazaniyorum..evelallah para kazaniyorum,bos biri degilim vallahi...ama müzigi bir arac olarak kullaniyorum,bir cok profesyonelin yaptigi gibi..müzik accaip derecede tecavüze ugramis ve geri dönüsüde mümkün olmayan bir sanat dali olmustur..ve bos bir seydir müzik...