Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikte önyargı ve getirdikleri

• craSSa • 1 Temmuz 2005 15:17 • #475886
    Evet, her alanda olduğu gibi müzikte de bir önyargı söz konusu olmalı. Bu konuda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Hiç bir gruba veya şarkıcıya karşı kendinizi daha sonra suçlu hissettiniz mi? "Vay anasına aslında hiç te fena değilmiş, haksızlık etmişim" dediğiniz oldu mu hiç? Acaba çevremizden ne kadar etkileniyoruz? Ne kadar özgün ve objektifiz? Önyargının müziğe getirip müzikten götürdükleri neler?
  • josf_in • 1 Temmuz 2005 16:15 • #475888
    bu olay garajda ardı ardını kovalıyor
    birisi doğru dediği zaman herkes doğru diyor
    garajda birbirlerinden etkilenme çok oluyor
    bunun nedeni belkide topluma başka bir yönden ayak uydurmadır
    ??????
    bunu bilemiyoruz
  • La Rocque • 1 Temmuz 2005 19:14 • #475905
    ilk sebastian bach konserinde ogun sanlısoy a hareket yapmıstım(iki elimle birden hemde)benden baska herkes egleniyor gibiydi (gorduklerim arasında) konserden sonra kendi kendime sordum ayıp mı oldu acaba diye sonra durdum dusundum... Az yaptım dedim. O gun bu gundur ogunu nerede gorsem yapıyorum... uhuhahahaha!! bazen bende terbiyesizleşebilyorum.

konuyla pek alakalı olmadı ama...
  • josf_in • 1 Temmuz 2005 19:25 • #475911
    puhahaha
  • Infusion • 1 Temmuz 2005 19:28 • #475912
    Eskiden black metali - hatta metali diyim sevmezdim. Nasıl dinliyolar bunu falan derdim. Ama şimdi metalden başka bişey dinleyemiyorum. Normal bi vokal dinleyemez oldum yani. Vızıltı gibi geliyo..
  • a_lost_soul • 1 Temmuz 2005 19:49 • #475913
    Ben genelde önyagılı değilim dir ve bu da bazen hoş olmuyo.Mesaela eskiden duyup da iğrenmediğim guruplardan şimdi iğreniyorum.keşke baştan ön yargılı davransaymışım.baştan "bu ne lan" deseymişim.Böyle de olamaz ki!