-
http://www.garaj.org/haber/6650/yeni-demo-knock-out-kadeh.htm
Grubumuzun ilk kayıtı, dinleyip yorumlarınızı yapın arkadaşlar lütfen.. bu arada şarkı ilk nakarat sonuna kadar sadece, özür diliyorum bu yüzden, ama beğenenler için söyleyeyim, bi hafta içinde biticek tamamı bi aksilik olmazsa, ve bu dinlediğinizden daha sağlam olcak=) teşekkür ederim şimdiden..
Knockout.garaj.org
-
iyi şarkı olmuş,başarılarınızın ve şarkının devamı en kısa zamanda gelir umarım..buarada şarkının sözleri çok net anlaşılmıyo,gizem havası verilmek istediyseniz bişey diyemem ama biraz daha net olabilirdi.1:52den sonraki geçiş bence çok çok iyi
-
teşekkür ederim yorumunc için ancak bir gizem havası verme çabamız yoktu, buda kusur anlamına geliyo, değerlendiricez, tekrar sağol..
-
bu kadarmı?
-
insanın diline dolasan bi melodisi var.
-
Kayıt aşamasındaki aksaklıkları görmezden gelerek söylüyorum bence güzel şarkı olmuş.Solistin sesini de beğendim ama kafamı kurcalayan bişey oldu.O da şu dur ki gurubun adı İngilizce olmasına ramen sözler Türlçe.Bu konuda bişey yapacakmısınız?
-
melodi insanın diline dolaşıyo ama sözleriyle daha güzel olurdu bence,şarkı bayaa sardı beni çünkü,sözlere nerden ulaşabilirim?yazarsanız sevinirim
-
vokal gerçekten iyi
müzik de güzel
daha ne olsun???
-
=)
sağolun..
abi ingilizce olması konusunda diyebilceğim bişey yok esasında.. sadece öyle oldu diyebilirim bende bilmiyorum=) bu arada sözler garajın söz-nota bölümünde var.. ama ikinci kısmının sözleride yazıyo orda kayıtta olmamasına rağmen.. (biticek tamamı az kaldı=)) çok sorumsuzuz çoookk...
-
Bence insanlara müziğinizi tanıtabilirseniz başarısız olmanız çok küçük bir ihtimal.Gerçekten güzel parça...