Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

LİVE 8 (NTV)

• ThErİoN • 2 Temmuz 2005 22:47 • #476039
    katiliyorum...
    oraya çikanlarin bircogu g8 nedir bilmeyen, tek derdi reklam ve piyasa olan sarkicilar.....kaldi ki seyircilerde de konserin amacini tam olarak kavrayamamis bir cogunluk oldugundan adim gibi eminim.
    tabii olayin bilincinde olanlara lafim yok, zaten takip edenler bilir bob geldof,u2 -özellikle bono- veya bon jovi gibi isimlerin yillardir bu gibi sosyal çalismalara yaptiklari yardimlari...
    ama az evvel will smith'in yaptigina bi anlam verebilmis degilim.
    bu gibi bi amaca hizmet eden, milyonlarca kisinin izledigi bir yardim konserinde sahneye zencilerin tasidigi bir tahtla gelmesi yadirganamayacak gibi degildi.

tabii bu benim görüsüm,kisiden kisiye degisir, herkese saygim sonsuz.

(bu arada audioslave'in performansini seyreden varsa yorumunu duymak isterim, chris cornell önceki gece iyi dagitmisti anlasilan bi sarki bu kadar batirilabilirdi.....!)
  • nick mason • 3 Temmuz 2005 01:55 • #476046
    Kardeşimsin Therion şu Will Smith olayını yazmayı unutmuştum sen yazmışsın.
    Kesinlikle ben de öyle düşünüyoorum gerizekalı herif Afrika'ya 'Yardım' konserine zencilerin taşıdığı bir tahteravanla geliyor ve etrafında zenci kızlar Will Smith sultanmış gibi dans ediyor.Nasıl bir beyin onunki anlayamadım...
  • nick mason • 3 Temmuz 2005 02:01 • #476047
    VE PİNK FLOYD SAHNEDE

Evet arkadaşlar Pink Floyd 23 yıl sonra tekrar sahnedeydi bu gece.

Roger Waters'lı kadrosuyla birlikte Pink Floyd bu gece saat 01.30 civarında Londra Hyde Park'da sahneye çıktı.

Belki kariyerlerinin en iyi performansı değildi ama benim hayatımda izlediğim tek canlı Pink Floyd konseri olacağı kesin gibi. :)

Şaka maka umarım kaçırmamışsınızdır çünkü bu şekilde 'birlikte' bir konser bir daha çok zor görülür hatta olması bir mucize olur...
  • draw • 3 Temmuz 2005 02:02 • #476048
    bana hepsi bi oyunmuş gibi gelıyor.asıl yapcaklarını yapıyorlar halkın tepkisini konserdi incikti cıncıktı bastırıyorlar.konseri kaç kişi izledi bilmiyorum ama herkes evine içi rahat bir şekilde gitti.çünkü bu kötü gidişe dur dediklerini zannettiler
  • bladebj • 3 Temmuz 2005 11:39 • #476057
    VE PİNK FLOYD SAHNEDE

ya süper ötesiydi birkez daha insanlıpğa müziğin ne olduğunu hatırlattılar helal olsun onlara .bazı gerizekalılar gibi yok sesleri gitmiş kalınlaşmış diye eleştirilsede önemli olan müzik ruhu ve yetenektir diyorum, nlar dünyanın en iyi gruplarından kendi kulvarında en iyisiş.
  • Noryth Aquanum • 3 Temmuz 2005 11:44 • #476058
    "Tanrı'nın 100. Adı" geldi geçti...Allahım o nasıl bir Comfortably Numb'dı öyle...Gözlerim doldu şarkıya başlarlarken yemin ederim...Wish You Were Here için söyleyecek bir şey yok zaten...
  • kutay__ • 3 Temmuz 2005 16:00 • #476097
    paul mc cartney in sizce ne kadar reklama ihtiyacı var? daha ne kadar tanınabilir? adamlar isadan bile ünlüler :)
  • pesimist • 3 Temmuz 2005 16:36 • #476108
    Noryth Aquanum
    3 Temmuz 2005 Pazar / 11:44
    "Tanrı'nın 100. Adı" geldi geçti...Allahım o nasıl bir Comfortably Numb'dı öyle...Gözlerim doldu şarkıya başlarlarken yemin ederim...Wish You Were Here için söyleyecek bir şey yok zaten...

komik acınası beyin yoksunu arkadaşım benim...

sevgimizi abartacağımız zaman dikkatli olalım...
    töve tövbee....

saygılarımla
    pesimist
  • kafa-yok • 3 Temmuz 2005 16:43 • #476111
    lan audioslave'in 2.parçada kesildi lan.organizasyonada ohanada.chris'in sesinde bi bokluk vardı heralde ondandı.

paranızı istemiyoruz.sizi istiyoruz.kofi annan iyi konuştu,türk televizyonu onuda kesti,reklam soktu.will smith'e hayranlık duydum ayrıca.beklemezdim.
  • pesimist • 3 Temmuz 2005 16:48 • #476113
    Pink Floyd Konseri beni acaip etkiledi yaa...

Hayatım boyunca izlediğim ve belkide izleyeceğim tek canlı Pink Floyd konseriydi...
    Bence sahne performansları çok iyidi...
    özellikle Gilmour kalitesi ve kabiliyetinden hiçbir şey eksiltmemiş...

helal olsun diyorum...

bayaa bir etkilendim bu konserde...

saygılarımla
    pesimist