Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

03 Temmuz 2005 SICK OF IT ALL TARİH YAZDI!

• lifeisunfair • 4 Temmuz 2005 12:18 • #476187
    Herkese selam,
    ilk defa buraya yazıyorum. bilmem rock republic'e giden var mı? ama sick of it all 'u orada izleyenler nekadar mükemmel müzisyenler ve kişilikler olduklarını görmüşlerdir...adam "birdahaki gelişimizde umarız bu bariyerler olmadan yanyana eğleniriz" dedi. çünkü bir hardcore konserinde müzisyenler bi tanrı gibi kendilerine aşağıdan bakılmasını istemez, kendilerini seyirciyle yanyana görmek ister. ötesi var mı? metal fan'larının bazılarındaki "hardcore müzik" imajı umarım GERÇEK bir hardcore grubu sayesinde silinmiştir. bu 18lik çocukların t-shirt'lerini giydiği korn falan değil! this is oldschool! herneyse çok güzeldi..umarım tekrar gelirler.
  • PaRaDiGmAcHeTe • 4 Temmuz 2005 14:50 • #476204
    kafamı s.ksinler ki in flames için imza kuyruğunda beklerken, sick of it all'u kaçırdım ve heralde o günkü en iyi performansmış in flames'ten sonra.. kesinlikle ben yaptım, siz yapmayın diyebilceğim 1 atraksiyon.. hepsi 1 kez daha gelir zaten ama bu sefer hiç 1ini hiç1 şekilde kaçırmamak lazımdır..
  • ADIO • 4 Temmuz 2005 16:39 • #476221
    kaçırdığıma yanıyorum...geçen sene hatebreed gelmedi..bu sene de soia kaçtı...allam ne salağım..
  • lifeisunfair • 4 Temmuz 2005 19:36 • #476240
    aaah ahhh
    neler kaçırdınız asla bilemezsiniz!!!
    ben böyle bi canlı performans izlemedim...
    slayer da sepultura da böyle pogo olmadı
    geçen dead kennedys de ortam fena toz duman olmuştu ama bu daha bi hardcore konseri gibiydi...ormanlık alanda olmasak direk nyc de bi bardayız zannederdim kendimi....
    sitelerine girip teşekkür mail'i attım dayanamayıp!
  • ADIO • 4 Temmuz 2005 21:19 • #476258
    dead kennedysi kaçırmadım ama..:))
  • tezgah • 4 Temmuz 2005 21:49 • #476262
    sadece gitaristin zıplamalarını görecektiniz yeterdi herhalde!!!!
    tek eksikleri seyirci onları tanımıyordu,eğer inflamesteki gibi bilinçli seyircileri olsaydı festivalin en iyi grubu olurdu herhalde.....o ne performans ve sahneden seyirciye enerji aktarımıydı yaaaa

tabii ki en iyisi inflamesti!!!!!!!
  • tom696 • 4 Temmuz 2005 22:17 • #476265
    valla ilk defa dinledigim bir grup ama adamlarin sovuna hayran kaldim. hardcore a az küfür etmedim zamaninda ama adamlar costuruyo abisi. hele gitarist (anasini satayim) çalarken öyle nasil zipiliyor anlam veremedim. pogo olayinin bokunu çikardilar resmen. önceki gün slayer üstümüzden geçmeseydi bende girecektim valla dayanamayip.ki hiç sevmem su olayi.

not=gitaristin pedallari amfinin üzerindeydi ve adam pedallara kosarken eliyle basiyordu.ee yuh dedim.
  • KeReMmM • 4 Temmuz 2005 22:50 • #476275
    ya açıkçası rock republic e kadar pek fazla hard-core dinlemeyen ve sevmeyen bir insandım... ne diyim adamlar cidden çok iyiydi kaçılmaması gerekirdi.
    pedalları neden amfinin üstüne koymuş hala anlamadım.
  • lifeisunfair • 5 Temmuz 2005 10:50 • #476348
    dedim ya dünyada da korn, limp bizkit dinleyen bebeler yüzünden ayağa düştü bu müzik...doğal olarak bundan TR'de etkilendi.
    ama gerçek hardcore pazar günü izlediğinizdi...bunu bilerek bu müziğe yaklaşın derim.insanlar beğendiyse ben şu heriflerin sitesine girip bi daha teşekkür edeyim :-D
  • PaRaDiGmAcHeTe • 5 Temmuz 2005 11:05 • #476349
    yeter allah aşkına dövmeyin ya!.. iyi ki 1 izlemeyedik hea!.. :=)
    bu arada dediklerinize toptan katılıyorum.. ortamdaki bebeleri görünce, hatta soit sahnesine indiklerini görünce, hatta onların salak salak kafa sallamalarını görünce, dedim hc biraz ayaklar altındadır..
    ayriyetten üstünde siyah Himsa tişörtü bulunan elemana da saygılarımı sunarım.. resmen sipariş olayına girişmiş.. :=)