ben bu organizasyonu 10 saat izledim hepsini yani gözlemlerim şu bence bu konser birşeyleri duyurmayı hedefliyorsa daha sert olmalıydı ya kızcaksiniz ama küfürü bol daha anarşistce bi de kızdığım şu idi neden rock ağırlıklıydı daha etnik daha protez gruplara yer verilmeliydi ben sadece green daydan biraz elektrik aldım diğerleri çok pasifti.....
Niye yeni bi konu açtın ki?Bi sayfa sonra aynı konu var zaten.Marifet mi sayıyosunuz yeni konu açmayı ya da sağa sola hiç bakmadan kafanıza esen herşeyi konu olarak mı görüyosunuz anlayamadım...
Orada bu konuya gerçekten duyarlı ve istenilen isimler vardı (Tabi popülaritesi ve reklam yapma hırsı dışında hiçbir şeyi olmayan o osuruktan philedelphia tayfasını saymıyorum)
Etnik müzik de vardı, Güney Afrika'da kurulan sahnede özellikle yerliler kendi etnik müziklerini çaldılar sadece Afrika'da değil diğer sahnelerde de çıktılar ama T.V. hepsine yetişemedi.
Ayrıca her yere oraya en uygun müziği vermişlerdi bence mesela Tokyo'da Japon temelli müzikler varken Berlin'de daha punk ve hard core tarzlar çalındı hatta Philedelphia'da da bol R&B vardı yani konsere giden herkes aradığını bulmuştu görüntülerden de anlaşıldığı gibi...