Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

overkill konserindeki gerizekalı!

• tom696 • 4 Temmuz 2005 22:09 • #476264
    tamam abi sakin ,olur böyle seyler. sen onu birakta bence en gerizekali zihniyet böyle bir festivali allahin tarlasinda yapan zihniyettir. senin dedigin overkill konserindeki herif bunun yaninda fos kalir.
  • dexter_holland • 4 Temmuz 2005 23:26 • #476289
    Böyle birşey niye soğutsun seni müzikten anlamıyorum. Hadi insanlardan soğutsa hadi neyse de...
  • poene • 5 Temmuz 2005 09:51 • #476345
    bence çok yanlış düşünüyosunuz çünkü bu hep olan bişeydir yıllardır var.siz zannediyomusunuzki bi bluz konserine gittiğinizi.boru mu overkill.ben bunu bütün büyük konserlerde gördüm hatta bunu monster of rock falan seyredip abartısını da görebilirsin.heavy metal budur zaten taşkınlık,isyan,asilik...kameralara yapılan parmak hareketleri direkt medyaya yapılan hareketleridir.ama siz 80lerden beri süre gelen insanların istediğini yapma adetini yargılama hakkını nerden buluyorsunuz.yakında pogo yapanlarıda kıro yaparsınız,heavy metal konserlerinide balo veya tiyatro sahnelerinde yapılmasını istersiniz sessiz sessiz...alkol de sokmassınız...
  • dexter_holland • 5 Temmuz 2005 12:07 • #476354
    Başkalarının düşündüklerini bu kadar takma. Zaten bir gerizekalı yüzünden kimsenin düşünceleri değişmez. Eğer bu kadar rahatsız oluyorsan "metalci" olma. Sadece metal dinleyicisi ol. Kendini onlardan soyutlarsın.
  • La Rocque • 5 Temmuz 2005 15:05 • #476375
    alkolun etkisiylede dengesini kaybetmiş olabilir...
    belkide su an bunları okuyodur ehii!!!
  • grungeforever • 5 Temmuz 2005 15:16 • #476376
    Ya insanları rocktan nefret ettiren bunlar değil hoşgörüsüzlüktür.Ben efendi efendi müziğimi dinlediğim halde her gün babamla kavga ediyorum dinlediğim müzik yüzünden, ya da sokakta saldırıya uğruyorum.Bu adamlar hayatlarında benden başka bu tür müzik dinleyen birini görmediler.Ama kendilerinden farklı olana karşı müthiş bi hoşgörüsüzlük var toplumda.Yine sabah annemle tartıştık saçım sakalım yüzünden.La yeter sinirlendim yine durup dururkene...
  • RAMMS t EIN • 5 Temmuz 2005 17:26 • #476388
    yaw ne yapmış ki bu gerizekalı anlamadım biri anlatsın
  • Death_knighT • 6 Temmuz 2005 01:30 • #476480
    heavy metal budur zaten taşkınlık,isyan,asilik...

koptum buna yaw :)

kameralara yapılan parmak hareketleri direkt medyaya yapılan hareketleridir

sen kendini insanlara böyle anlatmaya devam et,hepsi seni dikkate alıyo emin ol...

abi sen çok heavy mişsin yaa,yani çok sert,böğürgen, ben çok soft kaldım şimdi bak :)
  • Death_knighT • 6 Temmuz 2005 01:33 • #476483
    abi adam saçmaladı ama öyle böyle değil ya gülermisin ağlarmısın belli değil yani...
    aslında çok komikti :) biraz hopladı,zıpladı,böğürdü,küfr etti,parmak yaptı kameraya
    ilginçti

şahsen neye isyan ettiğini anlamadım,böğürmek yerine konuşsaydı bişiler anlıyabilirdim...