Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke 2005

• bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:26 • #476538
    siyaset karıştırma siteye.. ağzımı da açtırma ok??
  • a_lost_soul • 6 Temmuz 2005 14:28 • #476539
    hıı?
    İçtin mi sen?
  • dexter_holland • 6 Temmuz 2005 14:31 • #476542
    Öf ya... Bıkmadınız mı aynı konuları açmaktan, aynı aptalca şeyleri yazmaktan?
  • cc_baran • 6 Temmuz 2005 14:39 • #476545
    "Emperyalizm" kelimesi geçiyor sadece, propaganda mı yapıldı ??
    Evet Coca Cola "emperyalist" bir ülkenin "kapitalist" politikalarına ulaşma yolundaki bir basamaktır, masum bir ürün değildir.

Evet Amerika emperyalisttir, Amerika katildir, Amerika zehirler, Amerika sömürür..

İtirazın var mı???
  • cc_baran • 6 Temmuz 2005 14:39 • #476546
    Evet Coca Cola "emperyalist" bir ülkenin "kapitalist" politikalarını gerçekleştirme yolundaki bir basamaktır, masum bir ürün değildir.

Evet Amerika emperyalisttir, Amerika katildir, Amerika zehirler, Amerika sömürür..

İtirazın var mı???
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:40 • #476548
    içtim koçum.. gel beraber içelim..
    saptırma lan konuyu cevap yazmak istemiyosan ''kardeşim ben senle tartışmak istemiyorum'' dersin güzel güzel..
    yok içtin mi keh keh yapmana gerek yok gözüm..
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:42 • #476549
    Öf ya... Bıkmadınız mı aynı konuları açmaktan, aynı aptalca şeyleri yazmaktan?

la kızım senin başka işin yok mu?? her mesajın altına yok bunlardan bıkmadınız mı yok gereksiz boş bunlar..
    yaptığın başka bişey yok.. git dersini çalış yaşın küçük senin.. ya da git uyu ne bilim ben öğle uykusu filan..
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:45 • #476550
    Evet Coca Cola "emperyalist" bir ülkenin "kapitalist" politikalarını gerçekleştirme yolundaki bir basamaktır, masum bir ürün değildir.

İtirazın var mı???

bana mıydı bu??
  • a_lost_soul • 6 Temmuz 2005 15:07 • #476556
    Yani aklın başında ozaman sana söylüyeceğim herşeyi sonuna kadar hak ediyosun(bence).
    1.İÇİNDE COCA COLAnın olduğu herşey otomatikman siyasidir ve bence bu ülkede kanlı bir markaya karşı çıkılması kadar doğal bişey yoktur.
    2."bu siteye siyaset karıştırmayın vıcı vıcı" diye konuşmak çok kolay.Ama bazı sığ insanlar göremese de siyaset toplumun herkesiminde herzaman vardır.Çünkü siyaset toplumla alakalıdır.Müzikle ilgili bir sitede olması da çok doğaldır.Hele ki bugün dünyanın anasını satan bir firma tutup da rock festivali düzenlerse buna da başka türlü cevap yazılmaz.
    3.Ben bunları yazmaktan cidden sıkıldım.Gereksiz insanlara gereksiz yere laf anlatmaya çalışmayacam artık.Sen nasıl olsa anlamıyacaksın.Anlasan da anlamamış gibi yapmayı,keyfine bakmayı seçeceksin.Bu dünyada ki savaşlar, yoksulluk, açlık, sömürü ve buna sebep olanlar seni asla rahatsız etmeyecek...
  • dexter_holland • 6 Temmuz 2005 15:22 • #476559
    Eğer aynı konuları açmakta ısrar ederlerse ben de aynı cevabı yazmakta ısrar edeceğim.
    Ve 16 yaşımda olmama rağmen senden daha mantıklı şeyler yazmam seni rahatsız ediyorsa bu sadece senin sorunundur.