-
slayer süperdi, mükemmeldi, tüm övgüleri hakedecek kadar iyi çaldı. ama lombardo hastaydı bu sebepten kısa çaldılar. slayer 12 de çıkacak dendiği için bizde sağda solda dolanıyoduk. bi anda başlayan müzik sesi ve seyirci çığlıklarıyla babaların sahneye çıktığını anladık ve anında depara kalkarak bulunduğumuz tepeden konser alanına doğru koşuşturmaya başladık. bu sırada ayağım takıldı ve havada geçen bikaç saniyeden sonra yere çarparak dizimi sakatladım :) tek ayakla sekerek konser alanına indiğimde ise dizimdeki sancı dahil herşeyi unutup sahneye kitlendim ve konser sonuna kadarda kafamı çevirmedim. dead skin mask, warEnsemble, stain of mind, chemical warfare, raining blood ve angel of death beklediğim şarkılardı. ve hepsini çaldılar. özelliklede en son angel of death`in gelmesi 1 saat sonra dizim soğuduğunda hayatımın en büyük acılarından birini çekmeme neden olsada süperdi, müthişti.. dave lombardonunda hasta hali buysa düzgünken nası çalıyo ayrıca merak ediyorum :) bu arada tom arayanın özellikle ilk şarkı ve sonraki şarkılarda, şarkı bittikten ve ışıklar söndükten sonra mikrofonun önüne gelip hiç bişey söylemeden uzun süre seyirciyi süzüp bir anda çığırarak şarkı ismini anons etmesi mükemmeldi. tom arayanın sakalına ak düşmüş, diğer elemanlarında iyice yaşlanmaya başladığı belli olmuş ama slayer hala metal aleminin bir numarası bence. sahne duruşları inanılmaz karizmatik ve enstrüman hakimiyetleri mükemmel. tüm sololarının kolpa olduğu düşünülen slayer bi konuda daha herkesi yanılttı. özelliklede kerry king çaldıkları tüm şarkıların orjinal sololarını hiç değiştirmeden ve aynı gazla çaldı. kısacası mükemmel bi konseri. kaçıranlar içni diyecek bi lafım yok. gerçekten yazık olmuş. ama festival organizatörünün söylediğine göre slayer türk seyircisine hayran kalmış ve en yakın zamanda tekrar gelmek istiyolarmış. hadi bakalım hayırlısı.
benden bu kadar...
-
çok özenti bi grp hiç hazetmiyorum yavs yan gidn sizn avrilcigimi dinleyin
peace out yall
-
lan gerizekalı slayer özenti avril efsane bumu lan
araya+lombardo+king+tüm slayer fanları+elimdeki slayer cdleri +live 8 katılan herkes+ tamam küfür yok lillix hadi defol git avrilini aç hopla zıpla bizi ve komşularını rahatsız etme
-
slayer mi özenti . yuh diyorum sana . bak bi daha dedim YUHHHH!!! valla yuh diyorum. sen slayer a özenti diyorsan daha metal tarihini bilmiyorsun demektir. slayer gelmis geçmis en iyi thrash metal gruptur. ve en çok taklit edilen gruptur. children of bodom,in flames,death gibi gruplar hangi gruplari dinliyerek buralara gelmis bir arastir bakalim. belki biz yetisemedik asil slayer çagina ama yetisen gruplarin yaptiklari ortada. slayer a özenti dedin ya valla bugün bu kadar eglendim ama sen baska bir eglendirdin. sagol varol.
-
:D arkadaslar avril efsane mi bilmem ama lillix_avril arkadasımız bir efsanee :D aldırmayın :D yakın zamanda geçer...yani belli aralıklarla herkesin başına gelir.. lölööööö
-
aklı sıra abidik gubidik 2 laf edip forumu karıştırıp 'nıhahah bunu ben yarattım' tarzında haz alıcak VELED.küçük beyninle eylecenmi yakalamaya çalışıyosun topiclerde...bak asıl eylence konserdeydi gidiverseydinya beyaz bilezikleride takardın koluna (18 yaşının altındayım hesabı)