-
99'da çıkardıkları Il Aderissa albümüyle medyanın SATANİZM alanında eline bi koz geçirmişlerdi albümdeki türkçe sözler...hatta fatih altaylı tarafından ''ÜLKÜCÜ SATANİST'' benzetmesi bile yapıldı onlar için gerçi ilk voklalleri aptalca şeyler yapmıştı ama Fuat tan sonra kesinilkle böyle sansasyonel olaylara girmediler ve tüm bu olanlara rağmen 2 de konser verdiler 2001 de dağılan grup tekrar stüdyo ya girmeye hazırlanıyomuş.şimdiden hayırlı olsun diyor yeni albümünü merakla bekliyorum bu güzel Ankaralı BLACK METAL grubunun......
Gerçekten türkiye de black metal adına yapılmayanı yapmış bir grup aynı zamanda saygı duyulması gereken..(bu arada sanırım vokal fuat la doom günerimiz de aynı seney beraber kutlayacaz inşallah:)))
-
sallaa...
-
.......
-
evet eskilerin en yiyi gruplarından diyebilirmiyiz...ya da en aktif grubu bene merak ediyodum...ehrimeni satanic verses i ve dismorphia falan bir sürü ankaralıgrup var .nerdesiniz...belki evlenip çoluğa çocuğa karışmışlardır..kim bilir...herşey...98 den önceydi..herşey... offfffffffffffffff.........offff......
-
85 ruhu geri dön!!
heavy ne tavan YAPMIŞTI be..
taki tüm dünyayla beraber heavy düşüşe geçene kadar sadece bizde azalmadı heavy yerini nu-metal ve hard rock en kötüsüyle gothic ve bence punk rock dönecek bu ara çünkü millet konserde POGo istiyor..yani kafa sallamak değilde ben piyasa işi albüm yapsam kesin
PUNKROCK yapardım tutar ama
grup Black yapacak kitlesi belli ben alırım dinlerim
SAYGIMIDA Gösteririm
Eğilirim hatta önlerinde
-
numetal güzel ya l.parktan dolayı gothikte güzel amy lee den dolayı
-
ya o zamanlar tatsızdı bence. ankara black metalinin doruk noktasıydı ve sokaklar heriflerin elindeydi :D
elini sallasan ankaralı bi black metal grubunun üyesine çarpardı, doluydu herifler ya.
sonra bu satanizm davaları çıktı sokaklar polis kaynadı, siyah giyen herkesi aradılar.
fırat diye bi arkadaşım vardı cradle tişörtü giydi diye kıllandılar üstünü çıkartıp vücudunu kollarını falan kontrol ettiler kesik delik falan var mı diye.