Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Jeff Buckley

• souls_for_rent • 9 Temmuz 2005 00:42 • #477232
    Hayatımda dinlemiş olduğum en etkileyici seslerden. Forumlarda abuk sabuk gruplardan tekrar tekrar bahsetmektense böyle bir efsane hakkında konuşmak daha anlamlı olacaktır zannederim... Leonard Cohen cover'ı Hallelujah'ı yorumu, ve Grace albümünde yer alan Forget Her adlı şarkısı her dinleyişimde beni benden alır... Ölümünün üzerinden 8 yıl geçen efsane müzisyen hakkında garaj camiasının fikirlerini merak ediyorum...

Saygılarımla...
  • ThErİoN • 9 Temmuz 2005 00:49 • #477236
    oooof jeff buckley....hakkinda kelimeler yetersiz bence, o mükemmel ses,o sair ruh.ne yazabilirim ben de bilmiyorum aslinda.ölmüs olduguna inanmak gercekten de çok güç.bu ses nasil olur da dünyadan sonsuza dek silinmis olabilir diye düsünmeden edemiyor insan...

aslinda bizim burada yorum yapmamiz falan birsey ifade etmez bilmeyenlere de so real,everybody here wants you,hallelujah,lilac wine gibi parçalarini tavsiye ediyorum...
  • utku_death • 9 Temmuz 2005 00:54 • #477238
    pek ilgilenemedim kendisiyle fakat missisipi nehrinde boğulduğunu biliyorum..
  • ThErİoN • 9 Temmuz 2005 01:00 • #477240
    evet malesef hem de whole lotta love söylerken....
    :'(
  • radyokafa • 11 Temmuz 2005 18:03 • #477647
    arkadaşlar
    kolonilere hiç baktınız mı?
    bekleriz!
  • ThErİoN • 11 Temmuz 2005 21:50 • #477738
    ben de o kolonidenim ama malesef sessiz sedasiz duruyoruz bi kösede jeff buckley gibi bir sanatçi söz konusu ve koloninin haline bak....
    yakismiyor...
    gerçekten ilgilenenler gelsin çok iyi olur...!
  • radyokafa • 11 Temmuz 2005 21:54 • #477745
    biliyorum seni yahu bilmez miyim...herkes iki kelam ediyo bitiyor.
    devamı gelmiyor.
  • ThErİoN • 11 Temmuz 2005 21:59 • #477755
    sorma ya üzülüyorum mainstream gruplar sanatçilar hakkinda açilan konularin kolonilerin sonu gelmezken jeff buckley adina yapilanlarin bu kadar sinirli olmasi.....
    :(
  • radyokafa • 11 Temmuz 2005 22:03 • #477759
    jeff buckley deyince akan sular durur, boşver mainstream grupları sanatçıları...
    herkes bi gün doğru yolu bulacak.....

deeeerrrmişim!

eğer jeff buckley'i dinleseler ve gerçekten anlasalar, bugün dinlediklerinin en iyi ihtimalle yarısını bir daha asla dinlemezler.
    ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • ThErİoN • 11 Temmuz 2005 22:23 • #477768
    haklisin aslinda...
    insanlarin zevkine diyecegim bisi yok tabii ki ama bana kalirsa bir kere o mainstream gruplara takilmis ve onlari benimsemis insanlarin jeff buckley'i anlayabileceklerini de pek sanmiyorum...
    çok yazik!
    ama bir bakima türkiye gibi kalitenin bu kadar kolay tüketildigi bir ülkede jeff buckley'nin çok taninmamis olmasina seviniyorum çünkü eger taninsa ve yaptiklari anlasilsa onun müzigi de hemen piyasaya düsecek ve çabucak tüketilecekti...
    evet olaylara optimist açidan bakmak bazen ise yarayabiliyor!
    :)