-
tekti
-
toprağı bol olsun...
-
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
-
sololari süper, özellikle call of ktulu ve orion dakiler . tabi anliyana.
-
"cliff burton was the man who had that wild spirit that makes a band like metallica a quality band. he wasn't only the bass player, or someone else in the band who co-write the songs, he was the man who made metallica reach the sky. after his death, metallica sold their souls for fame and fortune, things that he would never wanted to deal with. he'd never allowed all that "black album" to happen, and neither that damn "load" thing. when metallica lost their bass player, they also lost their soul." -- lars ulrich
"yeri sarsan stili ile bas gitarın jimi hendrix'i idi"
jason newsted
KEL,SIRMA,KÖR,BADEM?
-
adamı yakıp kullerini goklere savurdular abi ne topragı :)
aynı lafı chuck içinde ediyolar,komik oluyo soyliyim
-
bak ben bilmiyordum öyle olduğunu o zaman külü bol gelsin,iyi savrulsun :)
-
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
Kesinlikle katılmıyorum. Kendisi en iyi basçılardan biridir.
-
Kendisi en iyi basçılardan biridir, bunu elbette inkar etmiyorum, ayrıca çok severim. Uyuz olduğum şey ölen sanatçıların gereğinden fazla abartılıp göklere çıkarılması. Elves Presley, Kurt Cobain, vs. hepsi çok kaliteli sanatçılar lafım yok ama bu kadar da abartılması yersiz. "Cliff Burton" diye topic açmış arkadaş. Cliff Burton. Eee? Yine aynı şeyleri yazmayacak mıyız? Kim çıkıp Cliff Burton hakkında farklı birşey söyleyecek. "Cliff Burton çok iyi bir basçı, herşeyden önce mükemmel bir müzisyendi. Keşke ölmeseydi". Dahası var mı?
-
olsun abi en azından anmamız bile yeterli ... arkadaşlara katılıyorum cliff burton en "yaratıcı" basçılardan biridir... for whom the bell tolls,pulling teeth,call of ktulu ve orion un yanına '88 cliff'em all videosunu da izleyin ordaki doğaçlama sololar gibisi yoktur... adam resmen lead gitar çalıyo yaa elektro sanki... o zaman cliff burton en iyi basçı ve elektroculardandır diyebilirmiyiz??? :)