-
sertlik sadece distortion tonlu gitarlarla olmaz.alternatif olan bir tarz desteklenmeli bence.ayrıca ceza albümünde gerçek rockerları övmekte.bu özenti atrtışmalarıyla müzik ilerlemez.sonra yine pop'a kalırsınız.gerçi siz bundan memnun olursunuz.
-
[68 kez okundu]cc_baran
12 Temmuz 2005 Salı / 01:01
niye dur diyosunuz arkadaş, adam babalar gibi çıkıyo işini yapıyo, gayet de güzel yapıyo tebrik ediyorum.
+1
ama ben yine şöyle yapıyım da gönlün olsun:
-şşştt ceza..dur!
-
evet çok haklısınız bencede size katılıyorum kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok
-
abi haklısın yaa.Bitmedimi daha bu hiphop metal kavgası?Millet nu-metal diye tür bile yaptı bunlar hala neyin pesinde?Cezada kendi capında basarılı.Türkiyenin petek dincözden hülya avsardan kurtulmasını istiyosak bu adamları desteklememiz lazım
-
Sktr yaa petek dinçöz gitsin salak repci ceza gelsin. Önce amerikaya küfür ediyo sonrada amerikan arabaları ve ayakkabıları giyiyo. O ancak salak lolipop markalarının uşağı olsun. Ben Ceza'yı kabullenmem nu metal de bi yere kadar .belki haklısın bu kavga bitsin ama bana asla ceza iyidir deme adam b.ktan...
-
kıraç a hediye demedik
-
ya rockn coke a da geliyomus bu ceza ibnesi cezanın a.k.
-
demicez'
cezaya laf söyleyenin ben a.q!
bugüne kadar hiç bi fikrim yoktu cezayla ilgili..
ama yaptığı baştan sona haklı!!
biri benim dinlediğim, söylediğim müzik türüyle ilgili "onların hepsi uyuşturucu kullanıyo yaa" gibi bi yorumu benim adımla yapsa..
bırakın benim adımla yapmasını
o türe böyle bir önyargı getirse..!
bende s.krdim bitarafını!
-
allah ikisininde belasını versin
ulan toto sana ne kim kulanırsa kulanır uyuşturucu.geberen geberir.öbür deyyusta rock fesivalinde nasıl söylüyor bunu git rap festivalinde disco felan de.
organizatörlerde para uğruna etkinlik olsun boşluk dolsun misali konsept dışı adam çağıyorlar.sallayın bunları ya ne halleri varsa görsün yanoşlar biri değil ikisidde yanoş.....var ya paso birbireimize giriyoruz şu forumlarda.sallayın abicim bunları ya.biri gitsin g.tüne motor takmışlar gibi konuşsun öbürü de fadime diye dizi müziği yapsın
-
Ben anlamıyorum, niye bu rap gruplarını çağırıp, güzelim rock festivallerinin içine ediyorlar.(Bi bakıma iyi oluyo uyuma molası oluyo). ama her sekilde katılmamaları daha iyi.bir şek,lde tepki vermek lazım.