-
o da var hacı sen dert etme bunu
bekçi gerekirse gereğini yapar.
ama bence gereksiz olan ona buna küfür etmek
küfür içinde forum istermisin birbirinize ana bacı dümdüz gidin ?
-
senle daha önce çok tartıştık, zeka düzeyin, mantık düzeyin açık ve net ortaya çıktı zaten..
bak yine kelime oyunu yapıyim, konuyu saptıriyim, kıçımla anlıyim diye yazmışsın: ''affedilmeyen adam değil mi, sen bunu mu sorguladın, çok mu uğraştın'' demişsin..
yuh a.k!! velet seni..
-
şu an kafayı yemiş durumdayım.. bak bu kendimi kontrol etmiş halim, bu kadar kontrol edebiliyorum.. ya üyelikten atılıcam ya da kendim çıkıcam ama dikkat edersen hala ana avrat düz gitmiyorum..
-
hadi baştan..
abi sen başka sitelere takıl ya, müzik filan boş iş bunlar..
-
sana artık cevap vermiyorum güzel kardeşim... herşeyi istediğin gibi algılamakta ısrar ediyorsun. çabalar boşuna.
ama sen bunu da umursama... boşver... küfre devam... ;) doğru yoldasın...
-
allaaşkına bi kontrolden çıksana ?
noolcak banamı küfür etcen ?
edecen noolcak ?
yanınamı kalacak ?
bu kadar saçmalık yeter bence tadında bırak kapatalım bu tatsız konuyu burada
-
mohahahaha.. ulan tam kolpacısın..
ulan kaç defa bişeyi adamakıllı tartışsak ''ben sana cevap vermiyorum, herşeyi istediğin gibi algılamakta falan filan ediyosun'' yazıyosun çıkıyosun gidiyosun..
sorunların var senin!!
-
kimin sorunları olduğu belli... durduk yere oraya buraya bok atmaktan zevk almak da en büyük sorunun galiba...
sana artık cevap veremeyecek olmam yapabileceğim en doğal ve en gerekli şey zannederim... çünkü ben ruh doktoru değilim.
-
bak kardeşim, ben küfür yazmadım, eğer yazdıysam da kişiye küfür olarak yazmadım..
şurda sana küfür yazsam dediğin gibi nolcak ben bunun da farkındayım..
bence de bu kadar saçmalık yeter, garaja benden elveda.. zaten s.ktirip gidicektim burdan da mazeret arıyodum sağolasınız vesile oldunuz..
abi sen devam soul_for_rent gibi veletlerle takılmaya ben de kendime daha kaliteli siteler buliyim zaman geçirecek ama biraz da bana bişeyler katacak..
öpüyorum gözlerinizden!!
-
hay koçum benim.. yazdığın yazılara kurban.. kiminle tartışcan olum bundan sonra?? artık nasıl farkına varıcan gerçeklerin?? ama bikaç senen var.. belki daha erken belki daha geç..
yine de seviyorum hepinizi, hayatta başarılar dilerim..