-
bi kerede degisk bi tarz yaratalım !!sacma sapan aynı,rutin olarak devreden forumlara cwp wermeye devam edin?????di mi?biraz yaratıcı olalım laf sokmayalım!bn cevabımı aldım.
-
kaynasmayı salla da sen cok kaynasmıs gibi konusuyon agzın mı yandıaslanım yoxa......
-
erdekte akşamları gazinolarda çekirdek çitleyerek bira içerek incik boncuklara bakarak geçer.
ama gündüzleri tavsiyem kapıdağın istanbula bakan ucunda 'ormanlı' ya da eski adıyla 'şeytanköy' denen biyer var.
ulaşım biraz zor ama gitmeye değer.
öyle bir deniz öyle bir kum bulursanız başka yerlerde bana da haber verin.
söylemesi ayıp pazar günü oradaydım.
sırtım yandı çok fena.çıkamadım ki sudan hehehehehe....
şiddetle tavsiye edilir!!
-
ok sagol!tavsiyen idikkate alcam!!sana iyi eglenceler:)
-
yok eğlence kalmadı bitti.
izmirin sıcağındayım şu anda.
asıl ben sana iyi eğlenceler dilerim tamam mı? :P
o tarafa gidecek olan sensin :D
-
tamam işte sen de o tayfadansın, rica et bekçiye değiştirsin yazları site formatını.. beldelerimizi tatil yörelerimizi filan tanıtsın..
bu mesajı da baktım kendi kendine yazışmaya başlamışsın ondan yazdım..
buna cevap verme ya da ver anasını satıyim.. ama hakaret olmasın giderayak açtırma ağzımı..
-
heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyttttttt!!!!
didişmeyin leynnnn!!!
bak acımam ikinizi de bu izmirin sıcağına hapseder üstelik bi de tez yazdırırım o zaman görürsünüz!!!!
-
yanlış anlama kapasitesini aşmış
boşver aslanım sen bu tip adamlara kemik atma sakın sonra kapmaya çalışıyolar falan aman dikkat ısırmasın..
sen müzkten eğlenceden bahsediyon adam nelerden bahsediyor yaw yanlış anlama kapasitesini aşmış artık o derece
-
aşmış aşmış baya yanlış anlama kapasitesini arttırmış
yaw suçlu olan bigbooots sus diceksen ona de bak erdyy ye ne güzel terbiyeli yazıyo adam zate akşam akşam kendini aşıyo yanlış anlıcam diye kavga çıkarcam diye uğraşıyo burda taksimde sallandırmalı bölelerini
-
ben beldelerden bahsetmiyorum!müzikle ilgili ortam soruyorum!
sn bosver abi birilerine laf sokayım die eksik eksik okuyon sonra sacmasapan seyler yazıyorsun!
hadi sen yat uykun gelmis_ugrasma kimseyle!(ozellikle benle)
""ama hakaret olmasın giderayak açtırma ağzımı""?____--------delil gibi yazmıssın__satasta canım sıkılmasın gibi!ama istersen ac bnde ne kadar acılıyomus onu görürürm?