-
bu topicten istifade....
yok hocu onu topic sahibine dedim, senin soruya cevap veremicem yaw, ara ara iyidir desem dövmezsin dimi ? :D
-
bu topicten istifade....
heheh kastırıyorum iki saattir. neyse sanada ufak bi başarısızlık madalyası takıp hallederiz sorunu :)
-
bir de albümün adını bilsek... gerçi adamların bildiğim kadarıyla 2 albümü var eğer 'and thou salt trust... the seer' sa 6. parça 'A MIDNIGHT GATHERING' albümün outro su eğer ki 'Awaking the Centuries' se 6. parça Awaking the Centuries... dinlemeyeli epey oldu zati pekte ilgili değilim arkadaşlarla en fazla bu kadar yardımcı olabilicem...
-
bu topicten istifade....
ağa bildiğim kadarıyla o şarkı sırf o reklam için hazırlandı.
www.tursoft.com sprite reklam by sametyalchin diye bi arat.
bulamazsan özelden msn ver bana yollarım. zaten 29 saniyelik bi parçası var bende
-
arkadaslar sprite reklamının klibini ben de arıyoruama bi türlü bulamadım www.capturetv.com da var ama link kırık galiba inmiyo bi te bu sıralar o site bozuk
-
lipton 10 çeşit reklamındaki çalan parçayı arıyorum. o ses bna huzur verdi...
-
arkadaşlar deli gibi sprite reklamında ki müziği arayan 1 forum da okudum
bu müzik reklam için özel yapılmış piyasa da yokmuş ama çıkıcakmış gibi bişeyler yazıyodu ne kadar gerçek bilmiyorum.
ama birisi de icubus diye 1 grubun şarkıyı söylediini idaa ediyo.
ama onun hakkında da kesin 1 fikrim yok.
bulan varsa ya da bu grubu dinleyen LÜTFEN ONAY VERSİN
şarkı çok güzel haberlerinizi bekliyorum.
-
Hojam o şarkı eveyking tu sençuriyiz diyil bundan emininm ama güzel şarkı dimi :D bi sn düşünüyorum ne olduunu... yok hojam diyil ama belki benim dinlediim albüm başkadır. benim bildiim 06 - nolu şarkı 8 takka. Eveyking dı sençuriiz 9 dakka. Neyse en azından haggard dinleyen varmışşş...