Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rafet el roman son albümünde yine döktürmüş

• kuzucuk • 15 Temmuz 2005 17:00 • #478275
    yüreğimle seviyorum süper ya bu adamı ilk albümünden beri takip ediyorum aslında kızıyorum sık albüm çıkaran şarkıcılara ama bu albüm geçen yaz ki albümü gibi güzel gerçi rafet önceki albümü için 5 yıl çalışmıştı
  • kuzucuk • 15 Temmuz 2005 17:12 • #478285
    ha bu arada türk müziği yazın gelmesiyle çıkışa geçti özellikle petek dinçözün hasta ettin şarkısının giriş kısmı çok güzel melodik olarak..bi de lara nın yeni şarkısı güzel adam gibi ya dinleyin çok güzel şarkı bravo ayrıca tarkan dan asıl bomba geliyor bu yaz çıkıyor albümü çok güzel ya
    diğer müzik haberleri gelcek zamanla
    sevinmemiz lazım türk müziği tırmanışta.:))
  • kuzucuk • 15 Temmuz 2005 17:22 • #478291
    oğlum naapayım biraz gülün işte böyle bundan sonra herkese sesleniyorum arabesk pop her şarkıcı hakkında topic aççam çünkü müzik evrenseldir ayrım yoktur
  • ScarFace • 15 Temmuz 2005 17:28 • #478294
    müzik evrenseldir diye illa pokunu mu çıkartman gerekiyo?ayrıca bu çok popülist bir yaklaşım.Rafet el roman daha Türkiye'nin başkentinin neresi olduğunu hatırlayamıyor,petek dinçöz Cumhuriyet'in ne zaman ilan edildiğini bilmiyor...ve sen burada topic açıp bu şhsiyetleri yüceltiyorsun..topunun.........
  • GaRaJ Arabası • 15 Temmuz 2005 17:32 • #478297
    Vay be davulcu da burdaymış :)
  • delacroix • 15 Temmuz 2005 18:02 • #478309
    neyi bilip neyi bilmedikleriyle alakası yok. berbat müzik yapıyolar. berbatttttt. ayrıca "müzik evrenseldir" geyiğinden nefret ediyorum. iyi müzik vardır, kötü müzik vardır. seçim size kalmış...
  • paradigm_shift • 15 Temmuz 2005 22:03 • #478324
    2005 in en iyi şarkısı şu an a kadar?
    [166 kez okundu]kuzucuk
    11 Temmuz 2005 Pazartesi / 21:53
    ben s.o.a.d diyorum b.y.o.b ya sizler?

aynı zat başka bir topicte böyle bir yorumda bulunmuş..her şakada gerçek vardır..
  • NefesAL • 15 Temmuz 2005 22:20 • #478327
    ya sen kendin yazmışsın tam benim aklımdan geçiyodu.

GaRaJ :: Müzik birimi - Müzik için gerekli her şey: stüdyo, makale ...Rock müzik ağırlıklı sitede müzik dünyasından haberler, stüdyolar ve gruplar
    hakkında bilgiler ayrıca ikinci el müzik aletleri borsası bulunuyor.
    www.garaj.org/ - Benzer sayfalar

dikkat edersen orda rock müzik ağırlıklı diyo.yani evet müzik seçimi bir zevk meselesi.ama burda rock müzik konuşuluyo arabesk-fantazi, pop ya da arabesk konuşulan siteler var.git bu yorumunu oaraya yaz orda böyle bir tepkiyle karşılaşmazsın emin ol.
  • shadowinthesun • 15 Temmuz 2005 23:29 • #478342
    nabız ölçmek için açılmış bir topic bence veya da geyik olsun diye..e gülelim ozaman:))müzik evrensel de ne ya evren dediğin nedir?yani marsta venüste falan da mı müzik yapıyolar?onlarda da alt. rock pop caz maz kaz var mı?nedir?bir aydınlatın..:)birde müzik ruhun gıdası var kel alaka oldu ama müzik evrenselden daha çok severim bu lafı
  • kuzucuk • 16 Temmuz 2005 18:45 • #478453
    işte akıllı biri diğerleri gibi boşa konuşmuyor aferin...