Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EY ORGANİZATÖR BAK Bİ!!!(MARDUK)

• Serpent_King • 18 Temmuz 2005 02:33 • #478619
    merak etme muammedin attığı o soloları artık her mahallede birisi atıyor...

bana o adamın attığı soloları atabilecek türkiyeden 5 adam göster gitarımı , piyanomu , bilgisayarımı , canımı + beynimdeki bildiğim herşeyi filan sana feda edicem güzel kardeşim.
  • panic attack • 18 Temmuz 2005 05:08 • #478626
    atar atar. zaten burda klavye başında herkes bi satriani ya da vai. bunlar o soloları k.çlarıyla atar. ama birde piyasada görsek bunları çok mutlu olacaz. çıkın biraz ortalığa kardeşim bizde solo duyalım. muhammed in attığı sololar iyi değilse ya sen at ya da atanlara gaz ver onlar atsında dinleyelim.:)
  • utku_death • 18 Temmuz 2005 11:43 • #478635
    her gitarist ne kadar iyi çalarsa çalsın piyasaya çıkmak zorunda değildir...
  • panic attack • 18 Temmuz 2005 13:03 • #478645
    huaaaaaa!!! o zaman piyasaya çıkmış, taş gibi müzik yapan adamlara laf etme kardeşim. sen burda o adamları kötüliyeceğine git başka forumlarda Petek Dinçöz ya da Sibel Canı kötüle. Çıkıp 3-5 akorla müzik yapan adamları göklere çıkarırsınız, böyle adamlarada bok atarsınız. Sizi anlamak imkansız!
  • utku_death • 18 Temmuz 2005 13:14 • #478647
    çok bilmiş, pink floyd zamanında 3 akorla dunyanın mına koyuyordu, seni gidi çok bilmiş müzik uzmanı, ben muammedi kötülemiyorum sadece abartılmasınıda istemiyorum, iki sweep görüyorsunuz tüm gitarı bundan ibaret zannediyorsunuz...
  • utku_death • 18 Temmuz 2005 13:17 • #478648
    beni anlaman için her müzik tarzına girip çıkman gerekir...
  • panic attack • 18 Temmuz 2005 13:29 • #478651
    sen daha cartel dinlerken ben pink floyd arşivi yapıyodum kardeşim. sweep ya da diğer tekniklerinde ne olduğunu bilirim sen merak etme. 8 yıldır gitar çalan bi adamla konuştuğunu unutma. ayrıca 3 akorla dünyayı sallıyo dediğin Pink Floyd şu anki progresif rock ve metalin babası sayılıyor, şarkılarıda hiç 3 akordan oluşmuyor, David dünyanın en iyi gitaristlerinden gösterilmezdi 3 akor basıp müzik yapsaydı. Zaten önüneme çıkan herkes pink floyd manyağı burda.
  • utku_death • 18 Temmuz 2005 13:49 • #478652
    wish you were here de 35 tane akormu var, bende 8 senelik gitaristim bu arada, dünyanın en iyi country (hit) parçaları bile çoğu 3-5 akordan oluşur, hiçbir düzgün chord progression olmadan saçma riffleri yan yana getirerek müzikmi yapabilirsin...pink floyd benim için okyanusta bi damla ama oldukça büyük bi damla...tekniklerin ne olduğunu biliyorsan neden halen böyle konuşuyorsun..
  • utku_death • 18 Temmuz 2005 14:08 • #478653
    ben pink floyd manyağı değilim, o tarzda yapmam, ben jazzla uğraşan bir insanım...o yapılan sweep,string skipping,tabbing vs. tekniklri jazz gitarda hirbirşey ifade etmiyor...
  • panic attack • 18 Temmuz 2005 14:13 • #478654
    kime göre hit neye göre hit. o zaman gel J.Lo konuşalım burda. kardeşim ben sana demiyorum ki metal dışındaki her tarz kötüdür diye. her tarzın farklı bir tadı vardır. ama bak sen hala ahkam kesiyorsun burada, bana prog nedir onu öğretmeye çalışıyosun. madem 3-5 akorla güzel müzik yapılıyor herkes öyle yapsın gerek yok o zaman teknik kasmaya, eğitim almaya.