Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nina Hagen "mother of punk"

• bigbirader • 16 Temmuz 2005 16:42 • #478444
    Gördüğüm kadarıyla garajın hiç bir yerinde hiç kimse Nina Hagen'le ilgili birşey yazmamış. Halbuki gerçekten dinlenmesi gereken,mükemmel bir sese sahip bu insan.
    Kendisi Alman, parçalarının çoğuda almanca ama ingilizce parçalarıda var. Punk müzik yapıyor fakat bir aralar Budizm'le ilgilenmiş o yüzden Hint müziğinden unsurlar içeren, kozmik mesajlar veren birçok parçası var. 1955 Doğu Berlin doğumlu. My way (frank sinatra), Move over (janis joplin) gibi bilinen bazı parçalara mükemmel yorumlar yapmış. Yeni neslin pek tanımasına pek imkan yok aslında ama Apocalyptica' yla beraber yaptıkları Seamann isimli Rammstein parçasının yorumunu dinleyenler vardır belki. Yoksada kesinlikle bulunup dinlenmesi ve bir şans verilmesi gerekli. Çünkü gerçekten karakteristik bir sese sahip, kesinlikle sıradan değil. En azında google'dan falan bir aratıp fotoğraflarına bakın belki nasıl bir insan olduğunu anlarsınız :)
    Önerebileceğim bazı parçaları:

hit me with rhytim stick
    my way
    move over
    romeo & juliaaah
    om namah shivay ....
  • punklives • 16 Temmuz 2005 21:23 • #478477
    Nina Hagen

iyidir,hoştur bilirim ama milletin bahsetmemesi biraz ondan kaynaklanıyordur,yoksa çok sağlam punk dinleyenler var......gündeme getirdiğin iyi oldu bende çok sevmeme rağmen aklıma pek gelmeyen biri........bende severim hem onu hem şarkılarını.. :)
  • feyzasal • 17 Temmuz 2005 00:08 • #478508
    Nina Hagen

bu topiği görünce gidip resmine baktım.sonra iki şarkısını download ettim.biri 99 red bollons diğeri de apocalyptica yla birlikte olan seemann.şimdi my way geliyo ama ben diğer ikisini hiç tutmadım.belki biriki şarkı daha indirip notumu verebilirim.
  • feyzasal • 17 Temmuz 2005 00:43 • #478512
    Nina Hagen

my way güzel ama sex pistols ın da vardı bundan bi tane di mi.ave maria yı bile söylemiş kadın.knockin on heaven's door u herman's door yapmış.harbi korkulur bu punklardan:P
  • the_distillers • 17 Temmuz 2005 13:40 • #478549
    Nina Hagen

99 red balloonsu ben goldfingerin sarkisi diye biliyodum meger covermis himm
  • pepperrina • 17 Temmuz 2005 21:12 • #478581
    Nina Hagen

acaiiiiiiippp manyak hatun!!
    o ne saçlar!!! o ne ses!! annemde bi kaç kaseti var o hatunun ordan dinliyorum da.... bi siouxsie sue bi de nina hagen punk'ın başına gelmiş en manyak hatunlar heralde! =)))