-
DIREC-T <KURBAN>IN YERİNİ ALABİLİRMİ?
hmmm
...
:* :))))
-
Tarz olarak kesinlikle alamaz ama o popülariteyi saglayabilirmi diosan belki... HASRET gibi bi kaç saglam parcayla deli işler yaparlar...ama KURBANın yeri ayrıydı...
-
tabi kurbanın yeri ayrı ama birazda olsa alabilirler diye düşünüyorum bende yeni albümleini dinlicem ama bakcam tabi eski albümlerinde de bomba şarkılar vardı zaten diyorum ya denizin desteği çok oldu direc-t e deniz o sözlerin hepsine göz attı şöyle işi bilen bi adam olarak burakta yardım etti zaten
-
aslında ikisinin de ortak bikaç yönü var hatta 1 tanesi çok eğlenceli şenşakrak tarzda olmaları ama kurban daa sert onun için pek sanmıyorum.
-
direc-t in ilk albümü tamamiyle mükemmeldi..ama kesinlikle kurban1n yerini ne dire-t ne bi baska bi grup alabilir.direc-t anca kendi yerini olusturur hatta bu bana göre daha önemli.yani baskas1n1 yerini almaktansa kendi kitleni kendin olustur..yeni albüm eskisi gibi degil ama:)yine de tebrikler ve ilerisi için basar1lar.. sayg1lar1mla...
-
yer kapmayalım tek sıra olalım
-
:)))))
-
karşılaştırma bile yapılamaz çünkü çok farklı gruplar müzikleriyle,tarzlarıyla...
-
b1rak1n gitsin ikiside yaa..
-
hayatta alamaz çünki onların alması gereken yok çok fazla Direc-T şu an iyi bir grup değil bana göre KURBAN da onların üstadları Bilge bunu kabul ediyor en azından üstadlarım demiyor ama her fırsatta Denize teşekkür etmesinden bunu anlaya biliyoruz...
Fakat Direc-T onların yolunu izlerse tabi ki onlar gibi bir grup olabilir fakat KURBAN kadar iyi asla olamaz ;)