-
gecen garaj formunda okudum arkadasın biri demiski ya bakıyorum 300 kisi var garajda ama forumda 3 kisi hakkaten ne bu ya hem adam gibi konua yok...
kovulursam kovuluyim ama ilk once buna acıklık getirsinler...portalların veri tabanından yapmak kolay tabi
-
ben de bayadır girmiyodum forumlara.. hatta bi ara ayrılmayı da düşündüm.. bekçi sağolsun ilgilendi konuyla!!
hem forumun seviyesi düştü hem de eskisi kadar katılım yok forumlara..
bundan bi süre sadece takip edicem forumları..
-
bunu garaj forumuna yazman daha uygun olurdu.
-
harbi la nerde bu millet
-
bunun nedeni ne acaba(?)
kimse yok çünkü millet dondurulmaktan korkuyo ya da zaten forumlarda azcık adam dolanıyodu onlar da donduruldu.
-
burdan ilan ediyorum artık NURİ topiclerde yok son nicki kuzucuktu en son nicki ise _garaj_ama cuma döner kuzucuk ama takılmıcem artık foruma beni bezdirdiniz ne yaparsanız yapın ..
-
sen ole san.
nuri de yeni üyelik çok.
ama en okudum az çok hakkımda yazdıklarını.
bundan kelli o adama benden yana rahat yok.
-
müzikle alakasiz konu açip nerde bu garaj niye garaj böyle demek komik geldi simdi bana.bunu söylemekten biktim ama millet alakasiz alakasiz seyler yazmaktan bikmadi.
-
selam millet yaw bi geldim özlemişim buraları 7-8 tane muhalafet yazısı hazırladım valla stresimi attım allah arzı olsun , arada gelmek iyi oluyo ama çok boş kalıyo buralar herkezin gelip bildiklerini paylaşması lazım yeni tartışmalar yeni ideler...
esen kalın..