-
ya arkadaşlar blind guardian ı nasıl buluyorsunuz . Bence dünyanın en iyileri ama malesef dağıldılar.
-
dostum ya aslında kazayla birkaç şarkısı elime düşmüştü geçen ay gerçekten yerleri farklı herşeyden önce benim sevdiğim özelliğe yani farklı olmaları çok önemli apayrı bir grup demek istediğim ama l.park dışında gerisi yalan ....
-
blaynd manyak bisey ya bi solocuları var hayvan mübarek, dont talk the strangersi coverlamıslar harika olmus ama hep yüzük muhabbetleri var sarkılarında yine de güzel dinleyin ilac gibidir
-
abi dinleyin yaa benim elime daha 5 ay önce geldi bu grup ve cok begendim. yaptıkları müzik cok dinlendiriyo bence ve konser kayıtları da var yurt dısında herkes biliyo bunların sarkılarını ezbere. tavsiye ederim herkese. THE BARDS SONG
-
progressife kaçan şarkıları hariç iyiler.Biliyosunuzdur zaten dağılmalarına sebep olan şey bu.
-
evt dagıldılar ama ben sadece baterist ayrıldı diye biliyorum onun yerini doldurcak BG ruhu olan biri mutlaka bulmaları lazım bence BG ölemez bu sekilde
-
arkadaşlar BG ciler bu kadar mı lutfen yazın suraya bişiler.
-
bilip bilmeden aptal aptal laflar atmayın ortaya.Sadece Thomen ayrıldı gruptan daha doğrusu elemanlar çıkarmak istemiş.Grubun dağıldığı filan yok önce adam gibi bir official siteye bakmayı öğrenin.
Yeni davulcu bulunmuş galiba ama emin değilim..
-
leprosy ben dağıldı falan demedimki
-
kardeş yazdığından haberin yok galiba.İlk mesajına bak bi.