Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kola punk rock kavramını kökten sarsmış

• vakfı kebir • 20 Temmuz 2005 18:11 • #478895
    KOLA PUNK ROCK GRUBU İSTANBUL KADİKÖY

selam istabul kadiköylü bir punk rock grubu olan KOLA adını yavaş yavaş duyurmaya başladı belki sende duymuşsundur belkide duymadın ama işte sana fırsat artık sıradan ve birbirinin aynı müzik gruplarından sıkıldıysan
    www.neden.gen.tr adresine girip
    Kola grubunun ev kayıtlarını yani böyle demo öncesi "ulan dur bakiim nası olcak" kayıtlarını, işte grupla ilgili bitakım çizim, wallpaper, video vesaireyi download bölümünde bulabilceksin Gunun birinde eşe dosta "olum bende bunların eski bi kaydı var dinlesen yarılırsın" muhabbeti yapabilceksiniz ne güzel dimi. :p Hadi downloada! koş koş hepsi kilobaytlarla sınırlı 1 saniyede iniyo. Ustelik uyelik falan da gerekmimiyo
    ŞARKILARI DİNLEDİKTEN SONRA BANA DEFTER BÖLÜMÜNE UFAK Bİ YORUM YAZARSAN VEYA BİZE BİYARDIMIN DOKUNACAĞI DÜŞÜNÜYORSAN MUTLAKA İRTİBATA GEÇELİM TABİ BİZDEN BİR KONUDA YARDIM İSTERSENDE HERTÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ
  • punklives • 20 Temmuz 2005 20:29 • #478920
    kola ya her türlü manevi desteği vermeğe çalışıyorum en azından burdaki arkadaşlara falan öneriyorum...
    arkadaşlar her şey istediğiniz gibi devam eder umarım....herşey yolunda devam etsin...İYİ BAK KENDİNE KOLA::: :))
  • sdqantaris • 20 Temmuz 2005 23:12 • #478938
    Birader dikkat. Eren Kömürlü tuzağına sen de düşme... Andırmış biraz.

Başarılar size. Şarkıyı hala indirip dinleyemedim, yorum da yazamadım. Yakındır umarım. Sen ilk paragrafta söylediğime dikkat et bu arada.
  • Mad_Slayer • 21 Temmuz 2005 03:54 • #478982
    punk sevmem arkadaşlar ama özgün oldugunuz sürece sonuna kadar başarılar Allah yardımcınız olsun..
    kalın sağlıcakla