-
yawww neden herkes ben dj im diee bole bi artistlik moduna giriyo yaaa bu isler papi coulo dinlemekle olmuoo arkadaslar lutfenn yapmayınn ayrıca sozum trance cok kolay müzik dien arkadaslaraa yaa yapmayın yaa okdr kolaysa veriiim iki parca yapın bi en basitinden mix gorelim tutturun bi PiTCH leri birakacam bu olayı yaaa
-
dostum merhaba eminim garajda kendi tarzını en iyişekilde yansıtacaksın kendine iyi bak
Alper
-
Asıl sorun şu ki; iki tane ekipman yanyana koyan çıstak-çıstak gürültü yapıyor.
olayın sadece ritimden ibaret olduğunu düşünenler, Armoni, komposisyon hatta nota bile bilmeden bu işe girişiyorlar,
Duyduğu detoneliğe anlam veremeyecek dinleyicilerde sallanmaya bakıyor.
not:Bu yazdıklarım bilincli Trance dinleyicilerini hedef almıyor, geri kalan %95 lik kitleden bahsediyorum.
-
yani söyle başliyim zevkler tartışılamaz zaten vala dostum anladıım kadarıyla lafın bana değil olay sadece ritimden meydana gelmioo ritimden geldiiniii dusunenler iste papi coulo dinleyenler nez dinleyenler bu olay emin olkii rock muziktede var alternatif rock tada var nasıl giter bi emeksee zamanlamayıı en uygun beat le yakalamkk da bi emektir 5yılda olcak bişii de degil yani mslaaa mercan dedeyi dinlee adam laco tayfadann amaa 15 yıllık neyzen vede cokk iyi bir dj işte bu adam dj cunku neyin hangi notasında hangi elektronik efectti girmesi gerektiini hissedebiliyo selamlarr yorumun için sağoll
-
işte müzikle ilgili bi kaç kişyi görmek beni çok sevindirdi.ne zamandır elektronik müziğin en az rock kadar detaylı bir müzik olduğunu bağrındım buralarda.tabii ki müzik ilgi alaka ister.alakasız parçalarda saman alevi geçer gider.trance müziğe basit diyen arkadaşlara armin van buuren paul oakenfold,infected mushroom gibi isimleri öneriyorum.dinleyin.elektronik müzik hakkındaki fikirleriniz deişecek
in trance we trust
-
işte yaa kardesimsin yaa hele şukur ben tesekkur ederim kardes helal olsun sana dediin isimleri destekler tiesto, sasha, Pete Tong, Carl Cox, Benny Benassi, Paul Van Dyk, Dj Shadow, Ferry Corsten, Hernan Cattaneo, Darude, fatboy slim, danny tenaglia, TiMo MaSs, John Digweed, Steve Vai, armand van helden, Satriani, Mauro Picotto, Jeff Mills, leride sana tavsiye ediyorum kal sağlıcakla
-
dostum ben zaten dinlerim bu saydığın isimleri.ben o yazdığım isimleri ilk dinleyecek arkadaşlara tavsiye etmiştim.yoksa bütün hayatım o isimleri dinlemekle geçmiyor yani :)
-
tamamdır ozaman dostumm iyi yapıyosun yaa bende tavsiye ederim insanlara olay cıptıs dan oluşmuyor yani