-
arkadaslar ben sebnem ferah hayrani birisi olaraktan son albümde beni hayal kirikligina ugratti desem yalan olmaz.ozlem tekin bu sefer hem albüm olarak hem de klip olarak sollamis gibi geliyo bana ne dersiniz?
-
levent ege hocam sana sonuna kadar hak veriyorum. şebonun bu albümü iğrençti. merzifon eşeklerine özenmiş olsa gerek.. ben bir şebo hastasıydım eskiden... AYLİN ASLIM VE TAYFASI
-
bu ne biçim konuya ya??
lütfen müzik konusunda biraz daha kültürlü insanlar girsin bu siteye onlarla görüş paylaşımı içerisine girmek istiyorum.
-
ben bu yazılanlardan sonra yorum yapma zahmetine bile girmem!!!!...
kime ne anlatacan ki!?
-
yaptıkları müzik ve şarkılarında anlattıkları duygularla yıllarca belli bir kitleyi peşlerinden sürükleyen bu iki ilahı karşılaştırmak ve birini öne çıkarmak sadece onları yanlış anlayan bir kaç hayranının ve televolenin yapacağı iş olabilir.şebnem in albümü de özlem in albümü de güzel...kliplerin dedikodusunu yapacak durumda değilim çünkü televizyon izlemiyorum!
-
bence de yıllardır varolan "sanatçı"ların hakkında böyle yorumlar yanlış...klib olarak ise bence sebo daha iyi.özlem tekinin sürekli dar bi alanda sağ sol yapması daralttı beni ama albümünü daha önce dinlemiştim ve beğendim...
-
Bence sen daha süpersin , böyle süper topicler açmaya devam et...
İzlemedim klipleri.
-
dar alanda gereksiz bi konu...bu arada benim şifremi hangi gerzek nerden bulup da böyle konuda forum açtı bilmiyorum. kuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen??????
-
Bence süpermen Batman'i döver.Adam bikere ıçuyo daha ne olsun.Gözlerinden çıkan ışınları saymıyorum bile....