-
Kurban kötü bir grup mu dediğimde cevabımı aldım
Teşekkür Ederim.
Kurbanın daha akşam eski konserlerinden birini izledim.Sizinde söylediğiniz gibigerçekten kurban Kötü bir grup değil
Bir arkadaşımız kurbanı şarkı çalmakla suçlamış onu da burdan kınıyorum(Böyle yapma bir daha ayıp)
oK
Artık Garajda ne derse densin hiç bişiy kabul etmiyorum
KURBAN iyi bir Gruptu adını altın harflerle yazdı onu saygıyla anıyoruz.
-
(Böyle yapma bir daha ayıp)
biber de sürseydin..
-
kurban hich bisey! populer kulturn kurbanı n'olcak!
-
sonuna kadar katılıyorum sana blackbone9 kardeş
-
iyide kişisel cıkarımlarını niye gelip buraya yazıyorsunki cok saçma kendine sakla sonra başkası bişey deyince kızıyorusunuz bende seni kınıyorum...
-
konuya dönersek kurban muhteşem bir gruptu,benim için öyle en azından..popüler kültüre de alet olcak en son grup,popülerlik sevilmekse tamam, ama kastedilen bozuk ruhların kültürüyse kurban buna en son kurban gitcek grup..
kalın sağlıcakla
-
Bence KURBAN çok iyi bir gruptu ve akıllarda hep öyle kalacak seven sever sevmeyen sevmez.ama yeter ki b.k atmayın.siz kim oluyosunuz da bu kadar sert eleştirme hakkınız oluyo kurbandan daha iyi daha ünlü olurusn öyle satarşın.gidin b.kunuzla oynayın be herkes allah olmuş forumlarda astığı astık kestiği kestik.adam gibi yazın şu forumlara ne lan bu hep kavga hep kavga b.kunu çıkardınız işin silinirsede silinsin k.dumun mesajı.efendi arkadaşlara değildir lafım zaten üstüne alınan alır.illaha böyle yazacaksın ondan sonra dondurulup duracaksın.akıllı olun artık yaaa.bıktım kavgalarınızdan ne b.kunuz varsa özelde halledin......
-
evet abi iyiydi ama ikinci albüm çkana kadar ben bu heriflerin muziğini ikl çıktıklarından beri biliyorum ilk album gayet iyiydi ama iknci albumde para yuzu gorunce serefsizler onlarda muziğini para için satanlardan oldu. (bkz metallica st.ANger)