Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

amatör guruplara tanıtım ve radyo programı fırsatı

• hakimamca • 27 Temmuz 2005 22:07 • #479728
    Dikkat; Bu mesajın daha önce açılmış başlıklarla ilgisi yoktur.

Değerli arkadaşlar,

Ağustos ayının ilk haftasından itibaren Amatör ve profesyonel gurupların tanıtımını yapacağmız bir radyo programı yapmak üzere teklif almış bulunmaktayım. Bu sebeple tüm Türkiyedeki amatör guruplara yardımcı olmak, kendilerini tanıtmak ve dinleyici ile buluşturmak adına bu teklifi seve seve kabul ettim. Program hafta arası ve hafta sonu olmak üzere iki gün yapılacak olup, demo kaydını tarafıma ileten tüm guruplara yer verilmeye çalışılacaktır. (kayıt kalitesinin önemli olduğunu belitmeliyim) Adres ve telefon aşağıdadır.

Sözkonusu Radyo Daha önceden "Balins Fm" adı altında yayın yapmakta olup sahipleri değiştiğinden dolayı yeni yayın akışında daha değişik bir yaklaşımla karşımıza çıkmaktadır. ( Frekans 106.8 ) Radyo tüm marmaya canlı yayın aktarabilmekte ve internet aracılığı ile de tüm türkiyede yayın yapabilmek için çalışmalar devam etmektedir.

İki hafta içinde başlayacak olan yayınımızda Gurupların felsefesinden güncel sorunlara kadar tüm konular tartışılacak ve demolardan örnekler dinletilecektir. Belli programlarda hepimizin tanıdığı rocker babalar konuk edilecektir. (ayrıca ablalar)

Bu konuda herhangi bir sorusu ve danışmak isteyenler için telefonum ve adresim aşağıda belirtilmiştir. Sözkonusu Proje ciddi amaçlı olup süreklilik arzedeceğinden demo göndermek isteyenlerin benimle direkt olaak bağlantıya geçmesini önemle rica ederim. Her türlü sorunuz buradan da
    cevaplanacaktır.

saygılar sevgiler

Bülent GÜVEN

cep : 0536 880 85 78
    ev : 0212 545 92 56
    mail : [email protected]
  • Single_FACTOR • 27 Temmuz 2005 23:13 • #479734
    bu paragrafa ana sayfada yer verilseydi keşke.
    eğer olacaksa son derece faydalı bir program olacağında hemfikirim.
    görüşmek üzere..
    gerçi mail attım ama posta adresi de yayınlanırsa demo cd leri ulaştırmamız açısından.
  • nazmiyyeaah • 27 Temmuz 2005 23:50 • #479736
    harika! valla okumadan başka topiğe geçmiştim. sonra bunun daha önemli olduğunu anlayınca hemen yazı yazıp üste taşıyayım dedim.

ben ne kadar iyi kalpli bi insanım ya :'(
  • coke-man • 28 Temmuz 2005 00:02 • #479738
    evet bu programlara ihtiyacımız var.dahası da olsun.
  • nere • 28 Temmuz 2005 01:35 • #479744
    güzel bi duyuru,bu tip işler daha da çoğalsa keşke
  • hakimamca • 12 Ağustos 2005 18:37 • #481138
    değerli arkadaşlar yoğun talep ve ilgi var. Herkese programda yer vereceğim. Lütfen bana demolarınızı ulaştırınız.

Bülent GÜVEN

Sipahiler cd. NO:59 D.3 Gaziosmanpaşa / İST
  • hakimamca • 12 Ağustos 2005 18:38 • #481139
    Teşekkürler,
  • hakimamca • 12 Ağustos 2005 18:38 • #481140
    Teşekkürler
  • Metal milita • 12 Ağustos 2005 19:00 • #481142
    black metal e yer var mı!!!!!!!
  • katalitiksoba • 15 Ağustos 2005 01:28 • #481449
    Diğer arkadaşında dediği gibi keşke bu topic'e ana sayfada yer verilseydide daha çok kişi görseydi.
    Ama cidden çok güzel bir iş yapıyorsun.İnşallah programın tuttar,başarılar.