-
arkadaşlar hayalet sevgilim adlı bir şarkı duydum.(bilmem başka duyan varmı)..irem adlı bir kız erkek arkadaşıyla kavga etmiş ve kavgalıyken çocuk ölmüş.bunun üzerinede kız bu şarkıyı yazarak gitarla söylemiş ve telefona kaydetmiş.bir mp3 sitesinden indirdim.çok hoşuma gitti.dinleyenlerin fikirlerini almak istiyorum..
-
link ver de dinleyek biz de hangi siteden indirdin?
-
gerçekten yaa bende çok merak ettim
konusu epey güzel lütfen link ver de dinleyelim.
-
ben dinledim...irem diye bir kız erkek arkadaşıyla kavga ediyor,erkek arkadaşına çek git diyor...oda giderken arabayla trafik kazası geçirip ölüyor...O da bu şarkıyı yapıyor..Baya bir duygusal olay ama çok net bir şarkı değil yani telefon kaydı haliyle.onu söyleyeyim.Ama kızın bayağı bir vicdan azabı çektiği belli..Kabahat benim,suçumu biliyorum gibisinden sözler var...Değişik ruh hallerinde dinlenebilir.Ama kızın düştüğü durum kötü...
-
pardon ya link vermeyi unutmuşum:)
www.mp3powers.com
dinleyin..yorumlarınızı bekliyorum..
-
sözleri çok iyi olmuş...
ama bunun telefon kaydı olduğuna emin misiniz?
-
sonradan düzenlenmiş benim bildiğim kadarıyla..
-
hayır arkadaşlar bende gerçek tel kaydı var indirmek isteyenler www.idoclub.net den bulabilirler ben,m eski bir erkek arkadaşımın kızı tanıyo
bence şarkı çok güzel olmuş yani manyak bir parça ve kızın daha biçok parçası var ama bulamıyorum sadece bikaç kez telefondan dinlettiler bana
-
hikayenin böyle olmadığı, ortada böyle bir durumun olmadığı kendisinin bir açıklamasında mevcuttur, linki öğrenince yazacağım.
-
her kimse bu kız tüm kalbimle destekliyorum!!!
devam et kızım!