-
Ölü mü bu adam kardeşim eğer ölüyse benim icin büyük bi şok olur valla ölmesin paullar ölmesin!
-
Ay, yüreğimi ağzıma getirdin, ne biçim başlık bu ya? Yok canım, ölse haberimiz olur. N'olur yapma bir daha böyle başlıklar, gerçekten çok korktum.
-
öyle bi muhabbet döönüyo ama bilmiyrm ipuclarıda baya sağlam ama bilmiyrm live8 deki onun benzeri diyolar.
-
Efsanevi The Beatles grubu üyelerinden Paul McCartney'in 41 yıl önce bir trafik kazasında öldüğü, hala sahnede olan kişininse kazanın hemen ardından onun yerine geçen benzeri olduğu iddia edildi! Şaşkınlık yaratan iddiaya göre; Paul McCartney 1966 yılında kazada öldü, plak şirketi satış kaygısı nedeniyle bu ölümü sakladı ve kazanın hemen ardından Paul'un benzerleri yarışması düzenledi. Yarışmayı kazanan William Campbell bir dizi estetik ameliyat geçirdi ve McCartney'in yerini aldı. Beatles elemanları ise bu iddiaları saçmalık olarak nitelendirdi. Müzik dünyasında buna benzer diğer efsaneler ise şöyle;
- LaToya ve Michael Jacksonın aslında aynı kişi. İkisi bugüne kadar aynı fotoğraf karesinde yer almadı.
- Elvis Presley hâlâ yaşıyor. Aşırı kilo aldığı ve saygı görmemeye başladığı için menajeri, ortadan kaybolmasını sağladı.
- Nirvana'nın solisti Kurt Cobain aslında intihar etmedi, öldürüldü. Cinayet, onun parasına konmak isteyen eşi Courtney Love tarafından planlandı.
- Inxs'in solisti Michael Hutchence, seks yaptığı biri tarafından öldürüldü. Zira, intihara karşıydı..
-
ben de aslında Varg Vikernes im
-
bu internetten alınıp buraya yapıştırılmıs şeyleri biliyoruz zaten.bunların hepsi varsayım.gerceği nedir.
-
gerceği nedir.
Zırvalama istersen. Nereden bilelim gerçeği elbette biryerlerden kırpıp yapıştıracağız buraya.
Ehem ehem... ben Paul'un emmoğluyum. Evet, Paul öldü. O herif Paul'un taklidi. Paul'un kıçında nah böyle bir leke vardı ama bu adamda yok.
-
sağol yani bu başlıkla çok güzel ödümü koparttın!!en sevdiğim Beatle dır kendileri Allah uzun ömürler versin!
-
hepimiz bu dünyayı bi gün terkedicez ama dünyada yapılanlar -şarkılar vb.- burada kalıcak.. o nedenle ölmüş mü ölmemiş mi önemli değil önemli olan şimdiye kadar bu dünyaya bırakabildikleri
bak mesela Pink Floyd ölü gibi ama hala bi sürü dinleyeni var live8 te çıktıklarında biçok kişi nasıl havalara uçmuştu Roger Waters ı tekrar birlikte gördüklerinde.. ama onun dışında o grubun bi ölüden farkı yok.. ama yaptıklarını dersen onların her biri birer efsane ve asla da unutulmayacak
-
ya yapmayin saçmalamayin böyle seyler!