-
Eski Mesaj: arkadaşlar ben serkan lafı hiç uzatmadan kuzenmimle 8 senedir müzikle uğraşıyoruz..gitar..şarkılar.."hard" veya "rock-metal" seven arkadaşların ilgileneceğini zannetmiyorum..şarkı türkçe ve soft..büyük insan şarkının adı..ve sizin fikirleriniz gerçekten çok öenmli..bi şekilde şarkılarımızı insanlarla paylaşmak için b.b.g ye mi ihtiyacımız var yani illa..tabii ki böyle bir site varken hele asla...bu vesileyle bizim gibi sesini duyurmayı bugüne kadar başaramamış arkadaşların da topic'i olur umarım..onun dışında şarkıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür..
(siteye girdikten sonra en alttaki free bölümüne tıklayıp 45 saniye kadar bekleyiniz)
NOT: Linki verilen şarkı ve daha sonra da yayınlanacak şarkılar noter tasdikli ve msg'ye kayıtlı şarkılardır..Dinlemek ve paylaşmak dışında niyetleri olan arkadaşlara...
http://rapidshare.de/files/3694310/remixson.wma.html (şarkımızın yeniden düzenlenmiş şeklinin olduğu linkdir...daha önce dinleyenlerin tekrar dinlemesi gerektiği kanaatindeyim..çünkü bu şekilde sanırım daha güzel oldu..bu düzenlemeyi yapan emre abimize de burdan teşekkürlerimizi iletiyoruz.)
---------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlarr şarkımız bir çok sitede inanılmaz ilgi gördü ve çok güzel tepkiler aldık...burdan öncelikle tüm yorum yapan, şarkımıza destek veren ve şarkının gitgide daha çok kişiye ulaşmasını sağlayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..."Büyük İnsan" 4 gün gibi kısa bir sürede yüzlerce insana ulaştı..yeni hedefimiz bu sayıyı binlere ve daha sonra belki bir albümle milyonlara ulaştırmak...bu yolda umarım isteklerimiz gerçeklere döner..ve yine bu yolda ilkler asla unutulmaz...bu sebepten şarkımıza vakit ayırıp download eden..dinleyen..ve yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...her biri hedefe bizi biraz daha yaklaştıran çok değerli katkılar yapıyorlar...hayaller gerçeğe döndüğünde asla unutulmayacak şeyler vardır...paylaşmanın tadıyla gelecekte bir gün yanyana, göz göze olmak dileğiyle...sevgiyle...
Düzenleyen - kosaserkan on 07/08/2005 15:49:00
-
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ama bu topic'den atarsanız mesajlarınızı daha güsel olur demiii:)
-
şarkınızı dinledim.söylediğin gibi ben daha sert dinlerim ama merak işte =)
şarkı fena değil ama söyleyen kimse sesi güzelmiş ve şarkıya baya uymuş
-
şarkınızı dinledim.söylediğin gibi ben daha sert dinlerim ama merak işte =)
şarkı fena değil ama söyleyen kimse sesi güzelmiş ve şarkıya baya uymuş
eyvallah NefesAL wakit ayırdığın için..sağolasın..
-
mühim değil :)
-
vokalin sesi gökhan kırdarınkine benziyo..beste de..iyidir..tebrikler..
-
tebrik ederim hakikaten güzel yapmışsınız.
parçanın orkestrasyonunu geliştirirseniz ve bikaç düzenleme ile çok daha kaliteli olur.
bu tarzla aram pek olmasa da dinlemeye değer birşey çıkarmışsınız. eğer birgün aşık olursam dinlemek isteyeceğim sayılı parçalar arasında olabilir bu parça.
başarılar
-
vokal zaten kırdar olmasa da gökhan:) iyi veya kötü hepsi bizim için değerli gerçekten, farketmez onun için..sağolasın paradigm_shift görüşlerin için..eyvallah..
-
sağol görüşlerin ve tebriklerin için UglyKidJoe..dediğin gibi zaten kayıt evde yapıldı..cool edit programıyla belki bilirsin..stüdyoda ve bir kaç enstrümanla daha editi yapılarak daha iyi olacak diye düşünüyoruz zaten biz de..şimdilik sadece şarkı hakkında insanlar ne tepki verecek..onları almak istedik..ve şimdiye kadar gerçekten olumlu..ve cidden bu tatda çok parçamız daha var..umarım bir gün hepsini sizlere ulaştırma şansımız olur..e tutsun biri elimizden dimi:) tekrar sağolasın vakit ayırdığın için...eyvallah..
-
haydin arkadaşlar..daha çok şarkı var sırada:)) bu arada şarkı uygun fiyata satılır..bi he deyin anlaşırız yaa..aşkolsunnn..:))