Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzikte yeni moda; TSM coverları...

• death_glory • 6 Ağustos 2005 23:01 • #480544
    Baktınız ki, popülarite elden gidiyo, şarkı da yapamamışsınız (çünkü aklınız şöhret olma davasıyla meşgul) o zaman napıyosunuz? Vakit kaybetmeden, o eski güzelim sanatçılarımızın ter dökerek, emek harcayarak, gırtlak patlatarak hazırlamış olduğu o caanım sanat eserlerinden herhangi birini alıyosunuz... önce yarım yamalak gitar çalabilen (kendince virtüözdur o kişi genelde) “gitarist”iniz, şöyle sert(!) bi sözümona ‘solo’ hazırlıyo. Siz de o muhteşem kargavari sesinizle ağzınızı bi o yana, bi bu yana yamultarak, yayvan ağızlı kurbağa misali, alaycı ve aşağılayıcı bir tavırla şarkının içine ediyosunuz! Ah, pardon! Eserinizi seslendiriyosunuz yani! Tabii, arada oha falan olarak, kal getirerek, öküze falan bağlayarak hem şarkınıza renk katıyor; hem de güzel Türkçemize de bir el atmış oluyorsunuz. sonra da “müzik yaptım, müzisyen oldum, sanatçı oldum” diye, poponuz bi karış havada, ortalarda dolanıyosunuz ki; haklısınız çünkü biz n’apıyoruz? sizi ve sizin gibileri pohpohlayarak göklere çıkarıyoruz... el üstünde tutyoruz, sırtınızı sıvazlıyoruz. Ama gazınız çıktı mı, bi kenara atıp gidiyoruz n’aber? çünkü bilmediğiniz bi şey var; bu millet ne kadar kör, sağır, dilsiz olsa da müziği; kulaklardan silinmeyecek, unutulmayacak müziği çok iyi biliyor...
  • tweeder • 6 Ağustos 2005 23:08 • #480545
    ya tamam iyisini yapta seni pohpohlayalım
  • GaRaJ Arabası • 7 Ağustos 2005 00:19 • #480565
    Sen ne dinliyorsun tweeder?
  • tweeder • 7 Ağustos 2005 00:41 • #480570
    infoma bak
  • GaRaJ Arabası • 7 Ağustos 2005 00:44 • #480573
    Deli metallica hastası ama her türlü metal dinleyen bir manyak rockta severim dumana bayılırım mor ve öteside dinlerim arasıra..

Evet, infon yeterince açıklayıcı oldu :D
  • La Rocque • 7 Ağustos 2005 01:20 • #480576

ne alaka???
  • tweeder • 7 Ağustos 2005 01:26 • #480578
    bi alaka kuramadıysan bravo
  • Kanpp • 7 Ağustos 2005 03:38 • #480592

seni ben bi pohpohlarım ekmeinden başlatma allahın hırbosu...
  • tinta • 8 Ağustos 2005 18:31 • #480777
    maalesef yaratıcılıktan yoksun kişilerin işi hep iyi olanı bozmaktır..
    yani kötü taklit... bi hastalık gibi, bi kere tuttu ya pişir bi daha... sadece eski şarkılar için geçerli değil bu... al bi yabancı grubun şarkısını böl ikiye üç beş tane şarkı çıkar sonra beste diye kasete koy... imaj yeter nasıl olsa... delirmemek mümkün mü... çoğu grup için geçerli bu... çogu, hani o sevdiğiniz gruplar, neymiş en iyi rock gruplarıymış...
  • Metal milita • 8 Ağustos 2005 22:33 • #480801
    severim dumana bayılırım mor ve öteside dinlerim arasıra..
    infosunda böyle şeyler yazan birisinin bu topic de bu kadar mantıklı bir konu açması çok mantıklı ama yanlışşşş