Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Manowar

• C-None • 7 Ağustos 2005 15:21 • #480616
    vay be

bırakın bunları da sanırım manowar konseri için bir topic açılmamış ya da ben görmedim...konser inanılmazdı. adamlar öküzlüklerini bir kez daha kanıtladı. gorefest ve balance of power da inanılmazdı.aaaah ah bitmemeliydi o gece.
  • zeyna007 • 7 Ağustos 2005 15:39 • #480619
    giysilerden bu anlamı çıkarıp birde kesin gibi buraya yazıp kendini komik duruma düşürdüğün için tebrikler.
    konser harikaydı adamlar müthiş çaldılar.önemli olan bu.
    bence yılın en iyi konseriydi.
  • bimilyon1 • 8 Ağustos 2005 02:47 • #480727
    Valla zamanında giyildiğinde normal karşılanır ama artık diyil. 86-92 yılları arasın da bi vatka olayı vardı dimi artık modası geçti. Şimdi vatka giyene ne derler . Tabi insan hayranı olduğu kişilere toz konduramaz ama gerçeklerde inkar edilemez. keh keh..
  • Metal milita • 8 Ağustos 2005 22:06 • #480793
    Valla zamanında giyildiğinde normal karşılanır ama artık diyil. 86-92 yılları arasın da bi vatka olayı vardı dimi artık modası geçti. Şimdi vatka giyene ne derler . Tabi insan hayranı olduğu kişilere toz konduramaz ama gerçeklerde inkar edilemez. keh keh..

zihniyetini sykım senin.....

her şey güzeldi de eric in bayrağımızı öpmesi ayrı bir güzeldi be

ayrıca yakında Türkçe albümleri geliyo hazırlanın........
  • C-None • 8 Ağustos 2005 22:56 • #480808
    adamın dediği yanlış evet ama ben de senin zihniyetini s..
    ne kadar saçma konuşuyosun sen..
  • La Rocque • 8 Ağustos 2005 23:55 • #480812
    manowar elemanlarında biri gay midir bilemem,kıyafetten görünüşten anlaşılası için psychic dedective olmak lazım
    (bkz. south park)

zihniyetler düzülmekle düzelmez herkes şeyine sahip çıksın.