-
bence bu seneki en iyi konserdi
adamlar harika çaldı ve herkesi coşturdu.
yedikule zindanları da Manowar için harika bir ortamdı bence.
Artık yaşlandılar diyenler konseri görmeliydi
-
ben istanbulda olmadığım için gidemedim ama eminim harikadır. gitmeyi çok isterdim.
ayrıntıları anlatsanıza biraz.
-
kimse gitmedimi yaaaaa
iyi ki anlatın dedik kimseden ses çıkmadı
iki kızı sahne arkasına almışlar diye duydum onların yerinde olmak için neler vermezdim
-
iyi beeeeeee!superdi iyi ki gitmisim islanıcaz gibi olduk ama!!!!!!!!!
-
herşey süperdi de eric in bayrağımızı öpmesi ayrı bi güzeldi be
-
gozlerim doldu !dedikleri de guzeldi!
-
hangi parçaları çaldılar....
-
vallaa manowar dan girdiler hail and killden çıktılar. hepsi muhteşemdi.bizim türklerin tüm beceriksizliklerine rağmen, aksaklıkları aldırmayıp, seyirciyi kendilerine bağlı tutmak için yaptıkları sahne şovları da ayrı bir güzellikti.
-
Ya bi kişi de beceriksizlikleri söyledi ya helal olsun , ben bi yerde söyledim bunu da anlayan olmadı bir türlü.Manowar çalarken kaç defa gitar ve bas gitti 4 5 defa filan sanırım ki adamlar bunlara rağmen tüm sempatilerini bozmadan devam ettiler , en güzeli de şimşeklerin eşlik edişiydi...unutulmaz bir geceydi.
-
Muhteşem bir atmosferdi. Resmen gözlerim doldu. Çocukluk ve 20'li yaşlarımın grubunu kanlı canlı sahnede görmek beni çok heyecanlandırdı. Resmen 1987 88 yılları gibiydi ortam.
Konser bittiğinde ülkemizdeki tuhaf rock! grupları geldi aklıma. Hepsine güldüm geçtim. Gerçek Manowar'ın kendisiydi.
Bol pantolonlu tuhaf tişörtlü tuhaf saçlı alternatif rock! grupları bu konseri izlemeliydi.