-
Bir de iri olmayan, ufaklıkları düşünseniz...
-
kız basıma aralarına katılmaya calıstığım arkadaslarım tarafından tuttulduğum yapmak için sızlandığım ama kız olduğum için yapamadığım erkeklerin yaptığı(banane bigün bnde yapcam elbet bigün bni tutmıcklar)birbirlerinin üstüne atldıkları hayvanca ve hos güzel seyy:)
-
pogo..öncelikle havacılıkta ufak uçakların ön burun tekerleri üzerine sert inmeleri ve bunun sonucunda arka ana iniş tekerleri vurmaları ve bu iki iniş takımı arası uçağın harmonik olarak sekmesi..tehlikeli bir durum..
onun dışında..punk olsun hardcore olsun, bu tür grupların konserlerinde yapılan danstır:),,uygun olanı herkesin bir birlik göstermesi ve yeterli kişinin aynı yönde döne döne koşmasıdır..bizim dallamalar direk kavga gürültü birbirlerine girmektedir ancak...pek tasvip edilmez..eğlenceli mi?evet..yapıyor muyum?ara sıra
(bkz: seref gecen gun cok igrenc bi insansin)
-
genelde zevki alkollü iken cıkıyor!bn kolumun üzer4ien dusup 2 gun aglamıstım!80 kilo adamım bni bile yere dusurduler ya helal olsun!t-shirtumun kolunun atlı cekistirirken yırtıldı!!ama zevkli bisey!ne kadar carpıs o kadar rahatlama!atomlar gibi dusun!!!insan ustu yaratıkların rahatlama sekli!!!!
-
bi de crowd surfing var milletin tepesine çıkıyo ya birileri.. böyle kolların üstünde taşınıyo..hep yapmak istemişimdir ama yemez :))
-
ulan sorun çıkıyo diye girmiyodum garaj a.. burası sözlük olmuş yaa.. her lafın altına bkz vermek falan..
(bkz: ota boka bkz vermek)
(bkz: hanım tüfeğimi getir)
hüeheüeh sözlük moda olur da sincap geri kalır mı!! atılmış bi çaylak oılarak kendimi tatmin edicem..
(bkz:masturbasyon)
(bkz:boş bkz vermek)
(bkz:garaj bekçisinin gazabından korkmak)
-
Biz de geçen gün bir pogoya şahit ve dahil olduk sevgilimle! Ortamın yalnızca bir bar oluşu pogo yapılmasına engel değildi. Ben kız arkadaşımı pogo yapanlardan uzak tutmaya çalışırken pogo beni tutuyodu. Haliyle poguldum biraz :P Ama pogo "yapmasını bilen insanlarla" yapıldığında gerçekten çok eğlenceli bir faaliyet. Coşuyosun zıplıyosun devriliyosun, sarhoşsan kahkahalarla gülüyosun falan...
Merak edenlere: Bar Kadıköy Crimson, Sahnede Gabriel... Gitmeyenler gitsin görsün derim
(bkz: barda pogo yaptık)
-
pogo: gerzeklerin ve ne oldum delilerinin ordan oraya birbirlerini umarsızca itiştirmesi, arkadaşlık kavramının 0 a inmesi ve bnm gülerek seyrettiğim salakça bir hareket.........
-
pogo: gerzeklerin ve ne oldum delilerinin ordan oraya birbirlerini umarsızca itiştirmesi, arkadaşlık kavramının 0 a inmesi ve bnm gülerek seyrettiğim salakça bir hareket.........
-
kaynak türk dil kurumu mu?