Geyik içerikli ve/veya kavga gürültü çıkarmaya meyilli konuları uzatmayınız
sevgili kardeşim nazmiyeeaahhhhh ahhh be ahh bi kere
bu topiğin
müzik
le ilgisini söyle sana pizza ısmarlıycam.
hayırlı işler bol güneşler...
demekle geyiğin alasını yapmışsın hatta alageyik yapmışsın
kafadan çelişen demir paslanmaz diyerek tek seferliğine araya girip durum açıklaması yapacağım.
bir kere bu kadar sistem ve düzen adamı olmaya gerek yok. ikincisi konumuz müzik ise müzisyenlerden konuşmak da pek bir doğal.
kaldıki benim bahsettiğim bu isimler Türkiye'de el üzerinde tutulan örnek alınan insanlardır. benim merakım halk olarak bu örnek alınan kişilerin ne kadar tanındığı ve ne kadar örnek alınacak insanlar olduğunun bilincinde olup olmadığımızdır.
bu sanatcılardan birisi türkiyenin pop starı denilen şahıs ile bire bir iş yaparken aynı zamanda kendi bestelerinide okuyor ve çokda iyi satıyor.
bir diğeri türk rock dünyasının göz bebeği bir sanatcının yaşadığı çarpık ilişki
diğeri son derece efendi ve naif görümesine karşın mafya ile bire bir ilişkileri olan bir isim.
diğeri ise türk müzik dünyasında çok ama çok önemli yeri olan bir sanatcımız.
benim burada göz önüne sermek istediğim insanlar başarılı müzisyen ve sanatçı olabilirler ama insan olarak ne kadar başarılılar.
ve bizler sevip saydığımız insanları ne kadar tanıyoruz öneli olan bu
yoksa amaç ne geyik ne de magazin haberciliği.
zaten bu yazdıklarımı sıkıyorsa magazin yapsınlar.
netekim bende açıklama taraftarı değilim. benim bildiğimi acaba kaç kişi biliyor acaba kaçımız kimin aslında ne olduğunun farkındayız budur hadise tamamen.
yoksa popülist politika yapmak kolay. burası bunun yeri değil bekçi haklı bakın bu geyik bakın burası müzik felan.
konu müzik konuklar müzisyen.
pizzayı kaybettin.