-
kurt cobain in son günlerini gus van sant film yapmış, adını last days koymuş.michael pitt başrol.siteye girince fondaki şarkıyı o söylüyo.çocuk bodycount ın death to birth ünü mükemmel coverlamış, dersini kurtten aldığı belli oluyo.
http://www.mk2.com/last_days/
-
daha önce bu konu açılmış olabilir benim haberim yok ama filmi henüz izlemediğimize göre erken yorum da yapabiliriz
-
ne zaman vizyona giriyo muş?
-
Ya, o tam olarak Cobain'in son günlerini anlatmıyor. sadece ona benzeyen birinin hikayesi, esinlenmiş yani...
-
ben filmi henüz izlemedim tabi ne zaman vizyona girceğini de bilmiyorum ama şu zamana kadar gördüğüm şey gus van sant un kurt cobain den fazlasıyla etkilenmiş olması.michael pitt bile ne kadar çok benziyo ona, ya da şarkıyı söyleyişi, filmdeki giysileri.tabi hikaye doğrumudur ou bilemem.sanırım o yüzden sadece etkilendiğini söylemiş olabilir.izlemeden bişeyler söylemek çok zor.bu sanki bi çizgi filmin farklı bölümleri gibi.karakterler ve davranışları aynı fakat olaylar farklı.birilerine para ödemek istememiş olabilir.
-
fragmanda, eleman kadın kıyafetleri giyiyodu.
cobain demi öyle yaparmış?
-
kurt ün kadın kıyafeti giymiş fotosunu ben de hiç görmedim. courtney love la tanışmasaydı hayatını biseksüel olarak devam ettireceğini kendisi söylemiş.aynı şey değil elbet ama kadın kıyafeti giymek onun yapmayacağı şey değil.
-
her b.k beklenir ondan.
-
en sonda gitar çaldığı sahneye bakın sağ elle çalıyor.kurt solaktı.ama adam en başta yazı yazarken sol elle,kibrit çakarkende sol elini kullanıyor.??tabi bunlar minik detay olarak görülebilir ama sinekte küçüktür ve miğde bulandırır.
-
bende farkettim orayı. naparsın oluyo böyle şeyler.