Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

X Japan...

• Ayrton Senna • 12 Eylül 2005 22:33 • #484923
    yaf o benim izlediğim en iyi konser performanslarından biri...keşke orada olsaydım, ah ah bunlar niye dağıldı, birleşip türkiyeye gelselerde gitsem dediğim... bi grup.. şimdilik sadece son çaldıkları iki parçayı izledim (albümlerini dinledim) ve inanılmaz güzel.. dünyada sayılı grup koskocam bir stadyumu doldurur.. dediğim gibi rockn coke da okadar insan yoktu...
    ve final şarkısını hep bir ağızdan okudular.. süper bir atmosfer...

sanırım solistin sesinden dolayı sevmedin.. çünkü "adamlar" (hepsi erkek mi bilmiyorum, solo gitarist kadına benziyor, ama bateristte benziyordu :p) gerçekten iyi çalıyor...
    gerçi videolarını koyduğum şarkılarda pek bişey yok ama..ilkinde bateri çok iyi yalnız.. zaten ikincide de baterist piyanonun başına geçiyor..ama forever love da silent jealousy de ki performanslar inanılmaz... örnekler çoğaltılabilir..
  • Ayrton Senna • 12 Eylül 2005 23:37 • #484930
    (Bir de Ayrton Senna'yı bilmem ama o sıralarda Demon Hill favorimdi. Senna'ya da Allah rahmet eylesin diyelim...)

tam uyuyodum şimdi gördüm... ben Senna'lı Prost'lu yıllara pek yetişemedim ama... Demon Hill in Jordan ı ile 98 Spa-Francorchamps da kazandığı yarışı unutamam... yağmur altında koşulan, F1 tarihinin en iyi ve en olaylı yarışlarından biri... uçuşan parçalar, schumini davidin üstüne yürümesi... ah ah...
    ulan Max hep senin yüzünden..
    güvenlik, para diye, b.k ettin F1 i...
  • Ayrton Senna • 14 Eylül 2005 19:17 • #485047
    97 de grup dağıldıktan sonra, 98 de 33 yaşındaki gitaristleri Hide intihar etmiş.. kendini kapı koluna asmış.. (nasıl böyle bişey başarmış bilemiyorum açıkcası, yetenekli biriymiş) erkekmiş bu arada.. kız olsa çok güzel olurmuş.. :)
  • Ayrton Senna • 18 Eylül 2005 19:05 • #485344
  • Ayrton Senna • 18 Ekim 2005 23:27 • #487385
    X Japan - Art Of Life (live) tam 34 dk. müzik ziyafeti... Süper bir şarkı... hele arada 10 dk. lık bir piyano bölümü var ki... bitiyorum... davulcunun ellerine sağlık hem davulda hem piyanoda muhteşem adam... Tavsiye edilir... çok iyi bir ballad.. hatta ballade :)

http://rapidshare.de/files/6452917/X_Japan_-_Art_Of_Life.rar.html