Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ulan bu muzik dediginiz seyde baska terimler yokmudur???

• firatram • 13 Ağustos 2005 00:02 • #481186
    ne bu rock muzige o kadar bagımlı olmusuzki ucmusuz.mesela club muziklerin altyapıları,midijorler,aranjorler,kayıt cihazları,orkestraların muzik asamaları vs...bunlar niye konusulmuyor..
    ne bu ya insana baygınlık geliyor..ey bekci yeter birazda siteyi bunlara yonlendir...belki daha muzige odaklı bir site olur...ve artık su club muzigine onem verin yahu.........
  • Nofx • 13 Ağustos 2005 00:14 • #481191
    Sence bekçi bu konuda ne yapabilir??Ana sayfada techno fotoğraflarmı koysun?? nicklerin önüne fıçı fıçımı eklesin??Zaten konu açılsa bile ne kadar kişi underground dinliyo techno?? Biliyorum ben bu muhabbetleri tecno diye açarsınız sonucu eminemle bağlar eyvallahı çekersiniz hiç kusura bakma...
    Herkezin müzik zevkine saygım var ama yani kimin ne dinlediği önemli değil ama böyle bir konu açarsa kusura bakmıcaksın??club müziklerinde ne altyapı avr bana sölesene dum tıs dum tıstan başka????
  • nick mason • 13 Ağustos 2005 01:23 • #481193
    Ya club müziğin eti kemiği ne ki biz burada konu yapıp konuşalım bunu. Farzetki konu açıldı club hakkında muhabbet dönecek, nereye kadar gidebilir. Dün pörtlemiş yarın yok olacak popüler kültür ürünü bir sabun köpüğü sonuçta. Ayrıca eğer aynı clubdan bahsediyorsak üzerine tartışabileceğimiz bir altyapı da yok ortada.

Yaratıcılıktan uzak aynı ritim üzerine kondurulmuş farklı tınılar...

Üzgünüm ama clubdan bir tek bunu anlıyorum bir de şu garip oynama şekli olan top çevirme...
  • SimsiyaH • 13 Ağustos 2005 10:59 • #481208
    olabilir..gayet mantıklı..
  • superman • 13 Ağustos 2005 12:12 • #481209
    şuna club değil de elektonik deseydin konu daha farklı bi yere çekilebilirdi.

ayrıca , bu müziğin alt yapısı hakkında kimsenin bilgisi yok.sen anlatırsan olur firatram.

dünyada sadece rock müzik yok ve elektronik müzik alanında da dinlenesi şeyler var.bu tarza sabun köpüğü deyip kestirip atmak önyargıdır.
  • nick mason • 13 Ağustos 2005 12:49 • #481213
    Ben özellikle club yazdım.Çünkü elektronik ve hatta tekno müziğin bir geçmişi olduğunu biliyorum, dinlenesi bazı şeyler olduğunu da biliyorum. Ama arkadışın da bahsettiği club müziğin sabun köpüğü olması bir önyargı değil kesin düşüncem. Sonuçta son 2-3 yılda ortaya çıkmış bir müzik ve bir kaç yıla da unutulacağından eminim. Hiçbir şey değilse de 6 ay önce çıkan club tarzı diye adlandırılan şarkıların neredeyse hiç birinin bugün dinlenmemesi genel olarak club'ın sabunköpüğü olduğunu kanıtlıyor...