-
lütfen kaana laf söleme kaan bence türkiyenin duyduğu en güzel sestir laf sölemek istiyosan laf sölencek bi ryığın insan var mesala murat göğebakanı izledim ilk defa kral tv de allahım nasıl bir böğürüş şeklidir o ödüm koptu
-
isteyen herkes istediği müziği yapabilir isteyen herkes istediği müziği dinleyebilir nasıl ki bizim müziğimize laf söyleyenleri pek sevmiyorsak aynı durumda bizde başkalarının dinlediği müziği kınamaya hakkımız yok eğer dinlemek istemiyosan almassın albümünü dimi yani illa sinirleniyimmi alla allaaa
-
merak etme onlarda da söylüyorum:Pözellikle o adama!ama kaana da kötü bisey solemedim ki bende dumanı sewerim ama kaan apayrı yaaa, :)
-
niye heycan yaptın be!!alalalalaaaa sıcak mı carptı:)almam alırım alalalaaaaaaa...:)
-
baktım millet geyik yapıyo dedim ortamı alevlendirdim kavga çıktımı benden sonra bakamadım
-
yok sükünet hakim!!!
-
Arkadslar hezamn acamıyorum bu bmn forumu uyus oldum bole denk geldıgı zaman yazabılıyorum :) eger bu album cıkarsa bakalım güven erkin erkal abim ne diyecek..??
-
azimle daaları delen müslüm...
abi adamı tebrik etmek lazım...daha konuşmayı bilmezken bi insan nirvana şarkısını nası söliyebilir??hayretlerim şaştı valla isteyince oluyomuş..bu hepimize ders olsun :D
-
azimle daaları delen müslüm...
aaa nirvana biliyormu sarkı solemesini...70'lerin 60'ların !!!!!ulan hırs yaptım topic acıcam baKIN