-
ac/dc'iymis..ulan herifi rock bilmemekle sucluyorsunuz...peki sana bir sorum var:
madem arkadasla dalga geciyorsun kendin cokmu biliyorsun..herkesin dilindeki bir grubu bilmekle ovunuyorsun..kah kah kah...sen muzigin anlamını biliyormusun...adaptorlerin nasıl yapıldıgını uzerine nasıl ac/dc yazdıklarını,sanatcıların nasıl kayıt yaptıklarını biliyormusun...aletleri biliyormusun.....abarttım ama cok biliyorsunuzya!!!!!!
-
Hem dil çıkarıp hem göz kırptığında kullanırsın bu ifadeyi. ;P
-
eheh iyi ki bi ac/dc yazdık ha..daha sayayım istiyorsan..muzigin anlamı farklı bir konu..ha muzigin anlamı diye bisey tanımlıyorsan zaten diyebilecegim bisey yok..yuh..ben rock camiasında umidi kesilen ismin emy lee olmasına karsıyım sevgili saldırgan dostlarım!..emy lee ve grubunun cok guzel isler de cıkarttıgını soylemem mi gerekiyor onlara satasmadıgımın anlasılması icin???ha anlamıyorsan senin sorunun guzel kardesim..baska bi alana sokun yaptıkları muzikleri..emin ol dediklerinin hepsini biliyorum..sen dinle guzel kardesim zaten ettiler rock denen seyin icine..sağolsun bazı gruplar hala yakın ve güzel isler yapıyorlar..neyse saygılar..
-
eheh iyi ki bi ac/dc yazdık ha..daha sayayım istiyorsan..muzigin anlamı farklı bir konu..ha muzigin anlamı diye bisey tanımlıyorsan zaten diyebilecegim bisey yok..yuh..ben rock camiasında umidi kesilen ismin emy lee olmasına karsıyım sevgili saldırgan dostlarım!..emy lee ve grubunun cok guzel isler de cıkarttıgını soylemem mi gerekiyor onlara satasmadıgımın anlasılması icin???ha anlamıyorsan senin sorunun guzel kardesim..baska bi alana sokun yaptıkları muzikleri..emin ol dediklerinin hepsini biliyorum..sen dinle guzel kardesim zaten ettiler rock denen seyin icine..sağolsun bazı gruplar hala yakın ve güzel isler yapıyorlar..neyse saygılar..
-
emy lee :)))
-
isim çok hoş yanlız:AMY LYN LEE
takdir ettim, alkışladım, bravo!
:))
-
firatram o laflar bana mıydı? sen onları yazarken kızıp monitörü falan yumruklamışındır:))..ben piyasacı değilim çocugum bilmeden konuşma lütfen...
-
sana degil Invisible_Kid'e soluyorum....