-
arkadaşım, zaten senin gibi sadece cdlerini kasetlerini dinleyipte kendisini anlamayan bir sürü insan olduğu için şu an aramızda değil.dinlemek yetmez, onu hissetmen lazım.onun zamanına yetişemediysen, onu göremediysen ufacık bir araştırmayla tanıyabilirsin.
türkiye de onbinlerce, çaresiz fanı vardır yavuz çetin in.çoğu da günlerini gecelerini onu araştırmakla geçirmiştir internet başında.senden o kadarını beklemiyorum ama nedir ne değildir diye bi bakın ortalığa.garaja bak, turkrock.com a bak, eksisozluk e bak.yorumları oku.olumsuz birşey yazan yoktur.olamaz da zaten.
ayrıca, kimse darılmasın, kızmasın ama yavuz çetin, barış mançoyla falan da karşılaştırılacak bir insan değildir.onun yeri apayrıdır.tamam barış mançoya laf yok, yaptığı iş ortada ancak yavuz çetin denk tutulamaz hiç kimseyle.
-
Keşke benim ağabeyim olsaydı dediğim dahi müzisyen, besteci.
-
metalkuzucuk
yavuz çetin'i barış manço ile karşılaştırman yanlış. ikisinin de yaptıkları ortada. bu memlekete onun gibi gitar çalan gelmedi, gelmeyecek de ve evet yüceltilmeyi hakediyor. 2 albümle bu kadar insanı etkilemeyi başardıysa onda farklı olan bir şeyler var demektir bu. keşke yaşasaydı daha fazla albüm yapsaydı daha fazla insan hissedip de anlatamadığı duyguları onun şarkılarında ezgilerinde bulsaydı.
-
yavuz çetini severim,çok severim müzisyenliğine laf atamam.atmam.ama kafamı hep kurcalayan birşey olmuştur.Yavuz Çetin yaşasaydı nerede olurdu?Kral tv de kliplerini izlermiydik?Bazılarının tabiri ile(ne kadar katılmasada)ucuz ve kalitesiz müzik festivallerinde görürmüydük?O da piyasaya uyarmıydı? bu haliylemi ilah oldu?yaşasaydı olurmuydu
-
abi adam şarkılarında müziği sevdiğini söylüyor ben o kadar uğraştım neden intihar ettiğini çözemedim..yoksa kurt cobain gibi idolmu kalmaktı amacı ..olamazmı mantıklı değilmi bu nu sorguladınızmı?
-
abi adam şarkılarında müziği sevdiğini söylüyor ben o kadar uğraştım neden intihar ettiğini çözemedim..yoksa kurt cobain gibi idolmu kalmaktı amacı ..olamazmı mantıklı değilmi bu nu sorguladınızmı?
-
of nuri bi sus yaa..
-
BEN SORUMU SORUYORUM YAVUZ ÇETİN KURT COBAİN GİBİ BİR İDOL OLMAK İÇİNMİ İNTİHAR ETTİ..
-
yavuz çetin'i biraz araştır dinle ve onu hisset. neden intihar ettiğini anlarsın..
-
öncelikle dazednconfused'e güzel açıklaması için çok teşekkür ediyorum.
cobain benzetmesinden dolayı da metalkuzucuk'u şiddetle kınıyorum; tamam bilmiyordu şimdi öğrensin... bi çok kişi, intihar ettiği için yavuz çetin'e karşı tepkili; o, öldüğünde ağır bir depresyon geçiriyordu. bunu insanlara anlatmak mümkün değil, eğer psikolojik bir problem yaşamadıysanız bunu anlayamassınız...
dün gece yavuz çetin için harika bir blues gecesi düzenlendi, katılım beklenenden azdı malesef. karısı ve oğlu da ordaydı......... yiaa ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...