-
GUANO APES(Goettingen)
1996 yılında Alman Televizyon kanalı VIVA tarafından düzenlenen Local Heroes adlı yarışmada kazandıkları birincilik ödülü ile adını duyuran Guano Apes metal, pop ve rap beatleriyle özgün bir tarz oluşturdu. İlk singleları Open Your Eyes Alman müzik listelerinde ilk 10un arasına girerken, en çok dinlenen ilk 100 parça listesinde 30 hafta kaldı. Single, grubun Avrupa ve ABDde tanınmasını sağladı. İkinci singleları Loard of the Boards ise Guano Apesin 1998 yılı kar sörfü (snowboarding) Avrupa Şampiyonası gelenksel şarkısını yazmakla görevlendirdi. Aynı single gruba Almanyada platin, Avrupada ise altın plak kazandırdı.
Sandra Nasic vokalist, Henning Ruemenapp - gitar, Stefan Ude bas gitar, Dennis Poschwatta - davul
YA BEN EN ÇOK OPEN YOUR EYES SARKISINA BiTiYORUM GERÇi tüm sark1lari birbirinden güzel dinlemenizi as1r1 derecede tavsiye ediyorum..
-
Sevmem
-
bayılırız!!!
Sandra Nasic solo albüm çalışmalarına girişmiş diye duymuştum
nedir aslı bilen varsa aydınlatsın beni
-
evet çok dogru girdi tek basina ortaligi inletcek..canim sandra..seviyorum kiz seni..
-
bi forumda da action olmasınnn!!!!severim abi!ne diosun!!!!!!
-
eyvallah erdicim ....müzikten anliyan insan az be naaparsin iste..
-
abi ne diosun!polemik yaratma:)aaaaaaaa!burda efsaneler var aramızda(!)ama yıllardır severek dinlerim!livin in a lie(bonus)bu da bnm favorim!
-
bütün yazılanlar iptal edilmiş keh keh :)))
-
keşke dağılmasalardı...
-
ulan kuzu dağıtmışın yine ortalığı allahsız keçi bende severim abi davulcuları kırık biraz ama olsun.