Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

merakdan soruyorum

• Paşam • 18 Ağustos 2005 07:21 • #481797
    şimdi kafadan bana müzikle alakası yok diye yazmayın ama merak ettim.
    hani arabeskçiler rock parçalar okuyorlar ya. olurda bir gün bir rocker bir rock parçayı arabesk olarak yorumlarsa
    veya bir rocker ile bir arabeskçi evlense ( geyik değil yav hakkat merak :) ) mesela pamela ile mahsun kırmızıgül olsa bu çift.
    her iki durumda da hangi sanatçı kendi camiası ve dinleyicileri arasında en fazla tepkiyi toplar ve eleştirilir
  • leventege • 18 Ağustos 2005 12:03 • #481814
    tabii ki en büyük tepkiyi rockerlardan alır. çünkü arabeskçilere karşı bir beğenmem ve aşağılama tepkisi rockerlarda çok daha fazladır. :))
  • piromaniac_ • 18 Ağustos 2005 12:13 • #481815
    SAÇMA!
    böyle bişi olamaz,sonucta rockerlarında arabeskçilerinde kendilerine has bir hayat tarzları vardır ve bu tarzlarda evlenmeye kadar gidebilecek bir kesişim olabileceğini sanmıyorum,,
    ama verilen örnekten yola çıkarsak olabilite var diyebiliriz.mahsun arabeskçimidir bilmem ama pamelanın rocker olmadığı kesin
  • death_glory • 18 Ağustos 2005 13:25 • #481820
    1.merakdan değil meraktan :)
    2.sen sabahın 7sinde bunları rüyandamı gördün de yazdın buraya :)
    3.pamela-mahsun evliliği bir ROCKER-ARABESKER evliliği olmayacağından bahsettiğin konuya uygun bir örnek değil.
    4.ille de bunları enlendirmek istiyosan söyliyim, arabeskerlar, pamelayı yenge diye bağırlarına basarlar ama pamela fun club çı 'ROCKER' kardeşlerimiz aynı hoşgörüyü göstermezler...

zaten mahsun da pamelayı adam yerine koymuyodur; ona bakmaz bile...

yaşa mahsun!
  • Paşam • 18 Ağustos 2005 15:50 • #481837
    4.madde enlendirmek değil evlendirmek olmasın sayın dejeneratör :)
    ama sen dersenki kadınlar evlendikden sonra enleniyorlar , MFÖ nün şarkısındaki gibi şişmanlık ömür boyu dersen o ayrı bi olay. o zaman enine boyuna evlen derim.
  • Nofx • 18 Ağustos 2005 20:06 • #481876
    Birde oturup ciddi ciddi mesaj yazmışlar yaa...
  • paradigm_shift • 18 Ağustos 2005 20:09 • #481877
    Paşam,çocukları olursa senin gibi biri olur eminim..
  • yeşilsincap • 18 Ağustos 2005 22:07 • #481891
    evet rockerlar daha çok tepki gösterir çünkü rock bi yaşam şekli ve bunu yapmak buna karşı gelmek demektir... hayır ben demiyorum ki her rocker rockerla evlenmeli, ama bi arabeskçide olmasın yani:)
  • Paşam • 19 Ağustos 2005 06:47 • #481921
    abidik cevaplarda geliyor arada ama daha sertlerini beklemiştim.
    bu arada ilk soruyu herkes itina ile pas geçmiş. ya bir gün bir rocker rock bir şarkıyı arabes olarak yorumlarsa diye bir soru daha vardı. bununla ilgili bir görüşünüz yokmu ?

bu arada bi gün benimde bi çocuğum olursa adını paradim koyup sabah akşam tokatlıycam :)
  • death_glory • 19 Ağustos 2005 12:53 • #481936
    rakır rak şarkıyı niye arabesk yorumlasın; olsa olsa arabeski rak yapar; kendince... bunu yapacak olanlar da zaten, işi gücü olmayan, şarkı yapamayan, şöhret elden gidiyo kaygısıyla yapar... bakınız:müzikte yeni moda tsm coverları!