Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

aşk diye bir şarkı.

• garry • 19 Ağustos 2005 12:40 • #481935
    bu başlığı açmalımıydım bilmiyorum ama geçen gün bi studyodaydım orda enstrumantal ve çok acayip duygusal bir şarkı çalınıyordu.(mix odasında).bu kimin diye sorduğumda inanırmısınız Eren kömürlü dediler ve demosunun mastering işlemleri yapılıyordu.ordaki kişilerden birisi eren olabilir diye tepkimi belli etmedim ama bu forumda dalga geçildikten sonra baya bi hırslanmış olacak ki öyle güzel bir kayıt yapmış.şarkının ismini sorduğum da "Aşk " diye bir cevap aldım ve tüylerim diken diken oldu.
  • erdyy • 19 Ağustos 2005 13:40 • #481937
    eren kömürlü'nün msglarını bekliyoruz.merak ettim!zaten fan club'te olacakmıs!hadi hayırlısı...
  • uguryollu • 19 Ağustos 2005 13:44 • #481938
    harbi adamın efesi dinlemistim yasına ve konumuna gor iyi bence ama hic mutevazi degil
  • garry • 19 Ağustos 2005 15:17 • #481946
    aslına bakarsan çok da mütevazi olmak iyi değil.
    megaloman olmakta iyi değil ortayı bulmak gerekiyor.
    eren'in ilk baştaki tavırları çok abartı olsa da şimdi yavaş yavaş ortaya geliyor gibi.ayrıca eren kömürlü isminin çok üzerine gidildi,yani herkes eren'in hatalarını aradı,buldu,dalga geçti.
    neyse ben olnlardan dolayı açıkçası üzülmüştüm.
    bir arkadaşım da eren kömürlü band'in saklıkent upload'da vermiş olduğu bir konsere gitmişti.ve de konser nasıldı diye sorduğumda harikaydı demişti gerçekten eren'in performansını çok beğenmişti ama o bile bazen eren kömürlü konusu açıldığında güler,dalga geçer bunun olmasını sağlayan da forumlardaki abartma işlerdi bence.
    ayrıca son açtığı bi kaç başlıkta tavırları gayet normaldi.ben şahsen beğeniyorum.tekip ediyorum.
    kendisi bu forumda takılır.nicki:nere.
    umarım nere'de bu başlığı görür ve okur onu bir kez daha başarısından dolayı kutlarım.
    ben de efes'i dinledim maddi sınırlar içerisinde yapılmış olan bir çalışma olduğu için ve de sonuçta kendisi malmsteen ya da satriani olmadığı için gayet hoş,başarılı buldum.
    ayrıca bence efes'in tarzı tam progressive ve ben progressive'i severim.
    ama aşk bambaşkaydı.sade,temiz,tatlı sert ve duygusal.sanırım eren'di şarkının isminin aşk olduğunu söyleyen.iki buçuk kez dinledim.ve nakaratı ağzıma takıldı,tabi söz yok ama melodisi çok akılda kalıcı.
  • jenya • 19 Ağustos 2005 16:34 • #481985
    ya cahiliyetimi baışlayın bu eren bilmem kim kim?
  • Paşam • 19 Ağustos 2005 16:45 • #481986
    _selamun aleyküm
    _aleyküm selam
    _kim bu çalan ?
    _inanırmısınız eren kömürlü
    _bi dakka tüylerim dikildi

bu şekilmi oldu ?
  • trepy • 21 Ağustos 2005 09:42 • #482146
    eren kömürlü bir gitarist hatta çok iyi bir gitarist,serdar öztop,cem köksal gibi gitar üzerine olan şarkılar çalıyor.ama henüz albümü yok o yüzden şimdilik amatör çapta uğraşıyor.eren kömürlü band konserlerinde aşk'ı çalar,güzel şarkıdır.fan club konusu da aslında güzel olur ama çok tepki alır.bu klüp kurulursa kurucularından biri olacağı için biraz da klüp hakkında bilgi vereyim.
    önce dinleyici topluluğu adında bir oluşum düşünüyoruz.albüm çıktıktan sonra adını fan club şeklinde değiştirebiliriz.tabi katılım sayısına göre de bazı şeyler belli olacak.eren'in şuan internete girme olanağı yok telefonla aradım bu başlığın açıldığını söyledim ve çok sevindi.selamlar yolladı.konserlere gelin ve gitarda hız sınırlarını zorlayan asi gitarcımızı izleyin.(tavsiye ederim)
  • Nofx • 21 Ağustos 2005 11:12 • #482147
    Ahhh Kimi yiyonuz???

ya bi gidin yaaa!!!!!!!!!! erenin arkadaşları forum açmış yabancı birisi gibi bize yutturyolar..Hakkaten basın gidin...Hakkaten çocuk zekasına sahip bir adam hakkında yaptığınıza deymez....
  • punk_girl_punk • 21 Ağustos 2005 13:46 • #482214
    :))))))
  • Paşam • 21 Ağustos 2005 15:52 • #482244
    sevgili arkadasım. sana iki sorum var
    1 senin diğer bir sitedeki adın bak helebi olmasın
    2 erenin bu nete girmeye zamanı yoksa diğer sitede eren kömürlü olarak yazı yazan arkadas kim ? yoksa erenin korsanı çıktı bizimmi haberimiz yok.
    bu eren davasında en çok garibime giden ise şudur ; eren her nasıl oluyorsa her seferinde aynı taktiklere baş vurup her seferinde valla bu son diyor bi de her nasıl oluyorsa her seferinde sanki insanlar ona sevgi ile yaklaşmış gibi cevap veriyor.
    bende bunu çözemedim.