-
... hani bazı şarkılar vardır kendinizi tutamaz ağlarsınız. Şarkının neyle olduğunu bilmeseniz bile. Ya da şarkının sözleri hiç ağlanacak birşeydir, adam uyduruk birşeyden bahsediyordur... Nedensa Kurban'ın Cennet'ini dinlerken kendimi bir türlü tutamıyorum. Normalde benim kadar zor ağlayanı bulamazsınız ama bu şarkıyı bir kere bile baştan sona adam gibi dinleyemedim.
-
Iron Maiden - Face on the Sand kesinlikle ağlancak şarkı değil.. sadece damar... ama na zaman dinlesem salya + sümük ağlıyorum..
-
Cennet'in müziğinde de birşey yok. Normal, güzel bir parça. Bende galiba sorun.
-
:))))
-
sözleri etkiliyor olmasın.her insanda olur alakasız bir şarkıda asğlar çok duygulanır.içerden birşeyleri tetikliyor olabilir.creed one last breath beni çok etkiler şu an dumanın rüyanda görsen inanma şarkısı bir şekilde kitliyor beni...belki de bünya birşekilde dejarz olmaya çalışıyor.neyse sorunlular listesine benide yazın heheh:)
-
Anathema - A Dying Wish
Anathema - Crestfallen (dünyanın en iç karartıcı şarkısı)
My Dying Bride - For My Fallen Angel
My Dying Bride - For You
Bunları yanlış zamanlarda dinlerseniz dinlediğiniz son şarkı olabilir. Özellikle de A Dying Wish gelmiş geçmiş en iyi doomdur.
-
Orion...
neden bilmiyorum ama hüzünlendiriyo şarkı . hele slow kısma dikkat edin , gitar - bas uyumuna ah ah...
-
anathema- empty - the silent enigma
yalnızken ve özellikel araba kullanırken dinlememeye özen gösterin:)
-
linkin park/numb bilmyorum ama içim yanıyo bunu dinlerkene
-
Kazım Koyuncu ve Şevval Sam - Gelevera Deresi
Anathema - Transacoustic. Bi de Burzum ' un Daudi Baldrs albümünden birkaç şarkısı...