-
arkadaşımın annesi;
*hiçbir yerde bulamayacağınız kiss posterini, mutfakta kızartma yapılırken yağın sıçradığı bölgeye asarak duvarın kirlenmesini;
*yine bulunması güç olan (bizim kutsal kitap saydığımız) 'heavy metal' adlı kitabı, vitrinin altına sıkıştırarak vitrinin sallanmasını;
*badana yapılırken AC/DC'nin dev posterini yere sererek, boyanın yerlere damlamasını;
*penaları kornişlerin bitiş kısmına sıkıştırarak, perdelerin kornişten çıkmasını önleyebiliyor.
ayrıca;
*gitarın 'tremolo kolu'nu kullanarak tıkanmış lavaboları açıp;
*gitar kılıfını yazlık ya da kışlık giysileri saklamak için kullanıyor.
bununla beraber annemiz,
*uzanamadığı yüksek yelere biricik arkadaşımın biricik amfisinin üstüne, yaklaşık 70 kiloyu bindirerek uzanıyor.
annemizin hayal gücü bununla sınırlı diğil;
*cd'leri çaydanlık altlığı olarak da kullanabiliyor(sanırım bu hüsranla sonuçlandı)
posterler, dergiler, kitaplar itina ile yırtılıp, küçük parçalar halinde gerekli görülen bölgelere sıkıştırılabiliyor.
şükretmek lazım ki, gitarın tellerinde havuç rendelemeye ya da gitarla sinek avlamaya kalkmamış...
-
:))yaratıcılık bu!!!bazılarını hic aklıma getirmemistim özellikle rende ile ilgili olan kısmı..
-
olamaz yaaa!!! benim gitarım ve tüm edevatlarım benim için kutsaldır. bunu beni tanıyan herkes bilir. bence bu arkadaşların eşyalarına biraz daha saygı göstermesi lazım.. havuç ve sinek olayını da başka yerde ağzınızdan kaçırmayın, duyarlarsa gerçekleştirmeye kalkabilirler :))
-
Çok güzel ya :D
-
ya benim annem de gitarı ayakta görmeye dayanamıyo heralde paso yatırıyo yatağın üstüne akordu kaçsın diye:)ikisi aynı evde çok tehlikeliler..yalnız yaratıcı annelere saygım sonsuz:)burdan selamlar:))
-
koptum yaa
orijinal ve yaratıcı annelere saygımız sonsuz
selamlarımızı iletiyoruz burdan:)
-
Farklı sentezler üretebilen valde pederlere sahibiz hepimiz! Bass gitarla "Koyun gelir yata yata" veyahut "Akdeniz akşamları"nı çalmamı istemeleri zaten başlıbaşına şuursuzluk örnekleri. Diyalog şu şekilde gelişti
-Ne yapıyosun şimdi bu aletle (Bass'tan bahsediyo9
-Parçanın ritm ve ahengini düzenliyorum anne.
-Sen olmadan düzenlenemiyo mu parça şimdi?
-Düzenlenir ama şimdi bunu çalmamın amacı car car car...
-Sen bana bi Akdeniz Akşamlarını çalamadıktan sonra bunla, çalsan ne yarar!
-Anne, kapıyı dışardan kendi üstüne hızlıca çarp ve bunu benim yaptığımı düşün. OK?
-
bu da iyiymiş yaa..:))arkadaş bi soru sordu..bagetle ne yapılır diye:)benim aklıma bikaç alternatif geldi ama,yeterince güldüremedim onu..yardımınızı istiyorum:):)aslında dünyada eşi benzeri bulunmayan annelerimizin önüne koysak ne yaparlar acep:))
-
hmm bi düşünelim...
hamur açılabilir, çocuk dövülebilir(bunu tasvip etmiyoruz tabii) örgü örülebilir, kulak, burun vb. vücut boşlukları kaşınabilir, metalle temasında vitaminlerin özelliğini yitirebileceği yiyecekler karıştırılabilir, saç toplanabilir, tıkanmış tuvaletler açılıp akabinde sarımsak dövülebilir... bu ve bunun gibi örnekler çoğaltılabilir, arzu edilirse ...
saygılar:)
-
hahaa hamur açma olayından sonra iptal oldum ben ya:))sağol ilgin için,aslında dün de böyle bi mesaj yazmıştım ama gönderilemedi nedense..