Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman'ın yeni albümü???

• slayer666xxx • 23 Ağustos 2005 13:19 • #482374
    evet bence de ck iyi bi albüm sana katılıyorum
  • Narcoholic • 23 Ağustos 2005 13:29 • #482378
    dumanı hiç sevmem, güsel ses önemlidir bence ve ben güsel bi ses göremiyorum....ama iyi müzik yapıyorlardır ona saygım var...
    keşke kaan tangöze beyfendi ''dönek'' parçasında muhteşem söyledigi gibi kalsaydı.......
  • _betrola_ • 23 Ağustos 2005 15:08 • #482382
    I cry.when angels deserve to die..
  • brçe • 23 Ağustos 2005 22:32 • #482419
    muhteşem!!!!!!!hatta şimdi en güsel günm gecemi dinliyorum:)süpeeeer:)
  • splendour • 24 Ağustos 2005 13:07 • #482529
    yeni albümden sonra konserlerde de çok iyi yorumluyor artık....
  • Trouble • 24 Ağustos 2005 13:20 • #482530
    Richard RAMİREZ (10 milyon kişiye korku salan sapık)

dumanın son albümünü aldım eve gittim dinnedim iki üç şarkı sardı oda zorlamayla falan yani :)ikinci gün ister inanın ister inanmayın kızın birine verdim albümü...tek kelimeyle yazıklar olsun dedim...nerde o köprüaltı hatun ah kırmış kalbini hepsi hikaye kısacası adam parayı vurduk biz buyuz ister dinneyin ister dinnemeyin kaan vokallerde iyice dibe vurmuş tabi bu arada bence kurbanın dağılması da dumanın ekmeğine yağ sürdü...bence tavisye etmiyorum arkadaşım :))onun yerine yedi karanfil falan al ne biliyim ya da git crystal method fioan apple red sniper falan dinle pişman olursan burdayım yani :) şaka gibi albüm duman harbiden duman oldular :))))bence şebnem ferah ın albümünü al
  • metalkuzucuk • 24 Ağustos 2005 13:28 • #482531
    Richard RAMİREZ (10 milyon kişiye korku salan sapık)

vallahi ben şebnem ferahın ve özlem tekinin albümlerini aldım şunu dicem eğer para verip o paraya değecek birşey istiyorsanız bu 2 albümü öneririm helal olsun kızlara ben kefilim 2 albüme..ayrıca kurbanın albümü de süper ben yeni aldım ama..
  • SONİC • 25 Ağustos 2005 18:08 • #482656
    dostum ben buldum allahtan mp3 ünü bulmuşum yoksa senin gibi gidip alıcaktım ama mp3 ünü indirirken harcadıım zamana çok yazık olmuş tavsiyem umarım net ve açıktır ^_^
    ha unutmadan dumanın eski albümlerini hala severim ama sadece eski albümlerini ^_^
  • SONİC • 25 Ağustos 2005 18:11 • #482658
    kusura bakmayın size katılmıyorum tamamen eski albümlerinin tablarını kullandıkları bariz ortada belkide beklentilerim olmadıı için kötü diyorum ama bu eski albümlerinin tablarını kullandıkları gerçeğini değiştirmez.ayrıca......?ya nebiliim kanım ısınmadı yeni albüme ^_^