-
95ten beri piyasada olan canavar kızım shirley manson ve komik arkadaşları 2005'in en iyi albümünü yaptılar bence....
klipleri olan: ''why do you love me'', ''run baby run'', ''bleed like me'' dışında albüm güzel hitler barındırmakta: ''Sex is not the enemy'', ''boys wanna fight'', ''happy home''....daha sayıcam ama neyse alın ya da yükleyin dinleyin kardeşim...
sizin düşünceleriniz neler????
-
ya dostum biraz geç olmuş yorumun..albüm çıkalı baya olduda o açıdan şeyyaptım...ama şarkılar birbirinden hoş böyle albümler lazım dünyaya tabi ki why do you love me şarkısından vazgeçmem bi de run kuzu run şarkısı güzel..
meeeeee:Kuzu :))))
-
zaman geçtigini ben de biliyorum uzayda yaşamıyorum boughkk
eleştiriler zaman geçince yapılır anca o zaman sağlam olur ;)
-
demekki kafan geç basıyo eleştiri yapmaya ben çoktan yaptım zekiyim çünkü senin gibi değil..puhahahaahaa...
-
ben zekiyim diyen dünyanın en aptal insanıdır salak :)
beynini büyüt biraz :)
-
ama zeki olduğuma ben karar vermedim çevremdeki insanlar hep bunu söylüyor ve bilimsel açıdanda test ettirdim merakımın sebebi insanların neden bana zeki demesiydi test sonucu niye dediklerini anladım zeki olduğumu ben dışımda herkes biliyomuş...işin şakası bi yana zeki demem işin gırgırı...biliyosun burda küçük bir laf sürtüşmesi bize bu topici 200 lere filan ulaştırır o yüzden ben sana katılmıyorum ve karaciğer diyorum puahahaahhahaa..alıntı:kim 500 milyar ister..
-
belki adın zekidir ama sen bunu bilmiyorsundur ve çevrendeki insanlar sana sürekli tekrarlayarak aklında kalmasına çaba gösteriyorlardır.
olamazmı ?
-
ya aptallıklar yaptığım için paso hatırlatıyolar kuzu sen zekisin diye bende biliyorum ya diyorum ...bana bak paşa atışmakmı istiyoyon yoksa olum öbür topice gelsene ...cırcır :)))
-
Evet gayet iyi bir albüm yapmışlar canlı performanslarıda baya iyiydi festivalde.
-
metalkuzucuk tedaviye ihtiyacın var ayrıca özentisin sadece klip şarkılarını dinleyen bi piyasa özentisi....zeki oldugunu sanan ve arkadaşları tarafından kandırılan bir aptal hehehe